Dumitru Lovin este prefect prin “non-combatÔÇ£ grigorescian

miercuri, 19 august 2009

Dumitru Lovin este prefect prin „non-combat“ grigorescian

• Domnule Remus Grigorescu, destinul v-a dat o şansă unică în viaţă, nu o irosiţi, bateţi cu pumnul în masă, dezbrăcaţi-vă de haina politică şi intraţi cu fruntea sus în cartea de istorie a judeţului Vâlcea!

Tiberiu Pîrnău

O întrebare de 1000 de puncte pentru prefectul Remus Grigorescu: Stimate domn, cine conduce cu-adevărat Instituţia Prefectului? Pentru că în aceste zile am constatat că nu dumneavoastră sunteţi persoana numărul 1 în Prefectura Vâlcea. Altcineva este vioara întâi, altcineva „face şi desface“ în instituţia, care se străduieşte să reprezinte guvernul în teritoiu. Şi nu este vorba nici măcar despre vreunul dintre cei doi subprefecţi, oameni cu pregătire în domeniile lor de activitate.

Am constatat că, în lipsa dumnevoastră, aţi preferat să delegaţi atribuţii unui consilier de taină al dumneavoastră, dar mai ales al domnului Ion Cîlea. Ce să ne mai ascundem după deget: Dumitru Lovin, omul implantat de „Preacinstitul“ Cîlea în coasta lui Remus Grigorescu, conduce „de facto“ Instituţia Prefectului! De ce nu ni se spune pe faţă care este situaţia? Nu aveţi cum să negaţi situaţia de fapt, domnule prefect - oficial. Realitatea vă trânteşe uşa în nas.

Cine este prezent zilnic la comandamentul de la Ocnele Mari (situaţia de urgenţă nr. 1 a judeţului), cine transmite ordine în instituţie şi în teritoiu, cine stă de vorbă zilnic cu preşedintele Consiliului Judeţean, cine merge mai des „cu treburi“ pe platforma chimică, cine stabileşte contracte şi contacte? Răspunsul vi l-am dat, mai rămâne să recunoaşteţi adevărul în faţa propriei conştiinţe.

Destinul v-a dat o şansă unică în viaţă, nu o irosiţi, bateţi cu pumnul în masă, dezbrăcaţi-vă de haina politică şi intraţi cu fruntea sus în cartea de istorie a judeţului Vâlcea! Oameni venerabili, nu bătrâni, ca Dumitru Lovin, care au muncit şi au reprezentat ceva în urmă cu mai mulţi ani de zile, trebuie să stea acasă, liniştiţi, într-un fotoliu şi să privească scena politică la televizor. Nu să fie actor de prim rang! Din păcate Remus Grigorescu este în timpurile acestea doar un nume atârnat pe tăblia unei uşi din Prefectură...şi cât mi-aş dori să greşesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe