“Dacă se continuă cu aceste ameninţări, înseamnă că nu merită să stăm cu PSD”

duminică, 2 august 2009

• Preşedintele PD-L Vâlcea, Mircia Gutău, declară tranşant:

„Dacă se continuă cu aceste ameninţări, înseamnă că nu merită să stăm cu PSD”

Conducerea PD-L Vâlcea, în special preşedintele interimar Mircia Gutău, s-a arătat revoltată din nou de atitudinea duplicitară a partenerilor de coaliţie de la PSD, care dimineaţa sunt la guvernare şi seara sunt în opoziţie. „S-a făcut o şedintă a ATOP zilele trecute - bineînţeles, cu proiectul de hotărâre redactat, ştampilat şi semnat dinainte - şi s-a realizat un act prin care îl împuternicesc pe inspectorul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, comisarul şef Florian Marin, să participe la audienţele din teritoriu. Este o implicare grosolană a politicului în activitatea Poliţiei.

Altă gafă, pe care eu o consider extraordinar de mare, este cea de la şedinţa Colegiului Prefectural, unde preşedintele Consiliului Judeţean şi prefectul apolitic au ţinut o şedinţă a PSD-ului. Colegii mei care au fost invitaţi acolo mi-au spus că au rămas blocaţi de jignirile aduse Partidului Democrat Liberal şi de comportamentul acestor oameni. Eu personal vreau să-i anunţ că voi fi tranşant şi la prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional îmi voi spune punctul de vedere. Pentru că nu se poate să fii şi la guvernare şi în opoziţie.

Când suntem de faţă ne pupă pantofii, în spatele nostru jignesc şi aruncă cu noroi. Deci, ori albă, ori neagră. Eu sunt adeptul ideii să fii cât se poate de transparent şi deschis, nu pe la spate. Vor să stea la guvernare şi se înhamă, foarte bine, nu vor, să plece! Dacă se continuă cu aceste ameninţări, dacă suntem jigniţi de colegii noştri, înseamnă că nu merită să stăm împreună”, a declarat Mircia Gutău, în cadrul conferinţei de presă desfăşurată vineri, 31 iulie.

Tot cu acest prilej, preşedintele interimar al PD-L Vâlcea a anunţat că se continuă procedurile de „restructurare” a organizaţiilor locale de partid care au obţinut sub 15% la alegerile europarlamentare. „Am început cu organizaţiile din Olăneşti şi Orleşti şi vom continua această operţiune până în jurul datei de 15 septembrie, când sper că se va încheia reorganizarea tuturor structurilor locale de partid din Vâlcea”, a mai spus Mircia Gutău. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe