Târg Itinerant de carte la Râmnicu Vâlcea în perioada 24-26 iulie

miercuri, 22 iulie 2009

Târg Itinerant de carte la Râmnicu Vâlcea în perioada 24-26 iulie

Jurnalul National va demara, începând cu luna iulie, un proiect cultural la nivel national al carui scop este încurajarea si stimularea lecturii.Acesta este o extensie a campaniei “Biblioteca pentru Toti”, prin care Jurnalul National si-a propus sa readuca in atentia romanilor toate titlurile importante ale literaturii romanesti, carti peste care s-a asternut uitarea si care n-au mai fost reeditate de multi ani.
Pe parcusul unui an intreg, o caravana inedita va strabate Romania pentru a promova Recursul la Romania, recursul la patrimoniul cultural romanesc. In colaborare cu edituri de renume, Jurnalul National intentioneza sa initieze primul targ itinerant de carte din tara. Totodata, alaturi de cartile din colectia Biblioteca pentru Toti, in cadrul acestui eveniment vor fi prezentate si promovate toate inserturile editate de Jurnalul National: CD-uri cu muzica si DVD-uri cu filme.
Targul de carte itinerant “Biblioteca pentru Toti vine in orasul tau” va fi structurat, din punct de vedere tehnic, in doua zone: un cort de mari dimensiuni (cca 120 mp) si un vehicul promotional (15 mp). |n
R~mnicu V~lcea vom fi prezenti in perioada 24-26 iulie.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe