Sparle si soparle

duminică, 12 iulie 2009

Sparle si soparle

• Deputatul Vasile Bleotu deţine, în prezent, un trist record: este singurul parlamentar care în actuala sesiune nu a depus nici o interpelare sau întrebare actualului Guvern. De aici, se poate deduce faptul că toate problemele din zona Drăgăşani au fost... rezolvate. Sau, poate, deputatul care a falimentat Scand-ul are timpul ocupat cu tot felul de afaceri personale sau treburi politice?

• Mai multor politicieni sau oameni de afaceri din Vâlcea li s-a oprit respiraţia când au auzit că fabrica de studenţi de la Universitatea Spiru Haret va fi închisă. Printre ei, se numără şi o patroană de cotidian local, care se chinuie de doi ani cu descifratul fiţuicilor la aceiaşi unitate de învăţământ „superior”.

• Consilierul judeţean Petre Grigore a fost lovit în plin de criză. Deoarece a întârziat cu plata ratelor la un credit în valoare de 13.026,82 lei, contractat la BCR Râmnicu Vâlcea, banca i-a pus în vânzare avocatului Grigore gajul, respectiv un apartament de 77 metri pătraţi, situat în buricul târgului. La prima licitaţie nu s-a prezentat nici un ofertant. La cea de-a doua, care va avea loc în data de 14 august, preţul apartamentului a fost coborât la suma de 245.374,5 lei noi.

• Patronul de la Vilcart Călimăneşti, Dumitru Tărăşenie, nu a scăpat încă de coşmarul executărilor silite. Finanţele Publice au reluat procedurile de valorificare a unor bunuri din proprietatea firmei, semn că omul de afaceri nu s-a omorât să-şi plătească datoriile la bugetul de stat.

• După întâlnirea de la Primăria Râmnicului, premierul Emil Boc l-a chemat discret în maşină pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu. Având în vedere că urmau să plece către Sibiu, probabil că primul-ministru l-a urecheat în maşină pe şeful de la Transporturi pentru modul cum arată drumul DN 7, pe Valea Oltului, un drum plin de gropi şi denivelări.

• Joi, 9 iulie, peşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, şi-a sărbătorit ziua de naştere la serviciu, într-un cadru modest, alături de prieteni şi cunoscuţi. Îi urăm şi noi „La mulţi ani!”

• Fostul primarul localităţii Ocnele Mari, Gheorghe Radu, este cel mai mare habarnist dintre toţi directorii instituţiilor publice deconcentrate. Omul ascuns în spatele tufei celor trei trandafiri nu are nici o tangenţă cu acest domeniu de activitate. Singura lui calitate este aceea că provine din oraşul de baştină al preşedintelui Cîlea şi că l-a ajutat pe actualul său şef politic într-o anumită împrejurare. Amănunte în curând.

• Liberalul Mircea Poenaru a primit anul trecut o sinecură politică la Hidroelectrica Vâlcea. Pentru că taie frunza la câini cu măestrie, specialistul în „ape tari“ al PNL-ului este recompensat lunar cu aproape 1000 de euro. Domnule Sima, când scăpaţi de ghimpele din coastă?

• Ştefan Prală şi-a uitat un vechi prieten. Acesta nu l-a uitat pe el şi promite că va ieşi pe piaţă cu dezvăluiri incendiare despre fostul său amic.

• Îi legăm de picior o bilă neagră subprefectului Petre Ungureanu, care nu a catadicsit să participe la vizita premierului la OLTCHIM, tratându-şi cu sictir foştii colegi de partid. A preferat să meargă la Sineşti, pe coclaurile Vâlcii, chipurile să pună în aplicare legile fondului funciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe