SC URBAN SA are o datorie de 30 miliarde lei la Primăria Râmnicului

duminică, 5 iulie 2009

Primarul Gutău îşi păsuieşte duşmanii

SC URBAN SA are o datorie de 30 miliarde lei la Primăria Râmnicului

Nicu Trandafir

• Conducerea societăţii a decis să finanţeze găurile create de alte filiale ale societăţii cu banii de la Vâlcea.   

SC URBAN SA, societatea care se ocupă cu ridicarea şi depozitarea gunoiului menajer în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost lovită în plin de criza economică. Nivelul datoriei (redevenţei) pe care firma de salubrizare o are către Primăria Râmnicu Vâlcea a ajuns la suma de 30 miliarde lei vechi. Surse din interiorul primăriei ne-au informat că URBAN SA nu a respectat clauzele contractuale în acest an, impunându-se, într-o variantă drastică, chiar rezilierea contractului.

Societatea a avut parte de înţelegere tocmai de la cine se aştepta mai puţin, adică de la omul pe care l-a „bălăcărit“ pin presa aservită ani de zile. Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, i-a chemat la discuţii pe reprezentanţii firmei (patronate de „baronul gunoaielor“ Teodor Florescu) şi a stabilit, de comun acord cu aceştia, un grafic de reeşalonare a datoriei. Edilul ne-a declarat că deocamdată societatea respectă termenele de rambursare, achitând, într-o primă etapă, suma de 5 miliarde de lei. Dar cum s-a ajuns la această situaţie?

Este o întrebare legitimă, având în vedere că vâlcenii achită conştiincioşi datoriile către firma de salubritate. Mai mult decât atât firma îşi permite să premieze financiar administratorii de asociaţii, care achită la timp facturiile către SC URBAN SA. Conducerea societăţii a decis să finanţeze găurile create de alte filiale ale societăţii cu banii de la Vâlcea.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe