Primăria pregăteşte “Noaptea Albă a Râmnicului”

miercuri, 8 iulie 2009

Primăria pregăteşte „Noaptea Albă a Râmnicului”

Anda Vlad

Primăria municipiului  a pregătit pentru aniversarea Imnului Naţional de la sfârşitul lunii iulie, „Noaptea Albă a Râmnicului”, care urmează să se desfăşoare în zona centrală începând cu seara zilei de sâmbătă, 25 iulie, până în dimineaţa zilei de duminică, 26 iulie. Râmnicenii vor avea parte de evenimente care să-i antreneze. Spaţiul urban pus la dispoziţia va fi Calea lui Traian - restricţionată traficului auto pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu strada Regina Maria, până la intersecţia cu bulevardul Nicolae Bălcescu.

Vâlcenii vor avea parte de spectacole de teatru, de muzică, show-uri de arte marţiale, expoziţii de artă şi de carte. Surpriza va fi o inedită, pentru râmniceni, paradă a maşinilor de epocă. Peste 15 maşini de epocă vor readuce aerul vremurilor de demult pe principalele străzi ale Râmnicului, pentru a se opri apoi pentru câteva ore în parcarea de lângă magazinul Romarta, de pe strada Regina Maria. Nu vor lipsi nici un târg al colecţionarilor de timbre.

Un alt eveniment inedit în seria manifestărilor dedicate Zilei Imnului Naţional este şi concursul de plăcinte care se va desfăşura duminică, 26 iulie, la ora 14.00, în Parcul Zăvoi, „la Bârlog”, ocazie pentru pasionaţii de gastronomie din municipiu pot să-şi arate talentele culinare în acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe