Dorin Chiriţă se reîntoarce în Consiliul Local, după un an de absenţă

miercuri, 29 iulie 2009

• În urma demisiei lui Constantin Vlăduţu,

Dorin Chiriţă se reîntoarce în Consiliul Local, după un an de absenţă

După cum s-a mai consemnat, în data de 21 iulie, Constantin Vlăduţu şi-a dat demisia din Consiliul Local al Municipiului Râmnicu Vâlcea. De fapt, prin cererea înregistrată la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea sub nr. 23793 din data de 21.07.2008, Constantin Vlăduţu Constantin, candidat pe listele electorale ale Partidului Social Democrat la alegerile locale din 1 iunie 2008, a solicitat să se ia act de demisia sa din funcţia de consilier local.

Printr-o adresă din 24 iulie 2009 PSD Râmnicu Vâlcea face cunoscut primăriei numele membrului supleant ce urmează a fi validat în funcţia de consilier local, respectiv Dorin Chiriţă, aflat pe locul 6 în lista candidaţilor acestui partid la alegerile locale din 1 iunie 2008. Dorin Chiriţă a mai fost consilier local în perioada 2004-2008. Astfel, vineri, 31 iulie, consilierii locali vor lua act de demisia lui Constantin Vlăduţu şi îl vor valida pe acelaşi loc pe Dorin Chiriţă.

Constantin Vlăduţu este director al societăţii Ardava SRL, cu sediul în Râmnicu Vâlcea şi, în pofida faptului că societatea pe care o conduce se află într-o zona unde turismul este dezvoltat, firma nu activa în acest domeniu. Dorind să profite de capitalul turistic al zonei, Constantin Vlăduţu a cumpărat, în anul 2004, un cămin de nefamilişti în staţiunea Călimăneşti-Căciulata şi l-a transformat în hotelul Orizont-Cozia. Toate cheltuielile pentru recondiţionarea clădirii şi transformarea ei într-un hotel de trei stele le-a suportat integral societatea Ardava SRL, cu excepţia mobilării şi dotării cu utilităţi a noului imobil. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe