Cristian Buican acuză manevrele politicianiste ale PSD şi incompetenţa guvernului

duminică, 19 iulie 2009

Cristian Buican acuză manevrele politicianiste ale PSD şi incompetenţa  guvernului

Deputatul Cristian Buican ia atitudine fata de manevrele  disperate ale PSD de a se disocia de imaginea guvernării si  dorinta acestui partid de a promova  acţiuni de imagine care nu duc la rezultate concrete pentru scoaterea României din criză.

Acţiunea PSD de a prezenta presei un plan de măsuri anticriză este considerată de deputatul Cristian Buican ,,o încercare jalnică de manipulare a electoratului”, avand in vedere faptul ca acest partid aflat la putere s-a opus acestor masuri atunci cand ele au fost propuse in parlament de catre Partidul National Liberal.

Reamintindu-le celor din PSD că sunt la guvernare deputatul liberal le recomanda sa implementeze aceste masuri prin acte normative  ale Guvernului sau  prin legi votate in Parlamentul Romaniei unde detin, impreuna cu PD-L, o majoritate de aproximativ 70%.

Deputatul Cristian Buican consideră ca unele din  măsurile anticriză propuse de PSD  sunt nişte utopii iar altele sunt măsuri inspirate din propunerile legislative ale Partidului Naţional Liberal, singurul partid politic din Romania care a propus un program anticriză care poate îmbunătăţi situaţia economică din România.

Măsurile anticriză care se referă la bonificaţiile acordate firmelor care crează locuri de muncă, la stimularea parteneriatelor publice-private, precum şi la alte măsuri de stimulare a IMM-urilor sunt măsuri inspirate din programul anticriză propus de Partidul Naţional Liberal, măsuri de sorginte doctrinară de dreapta.

Cristian Buican le transmite atât celor din PSD cât şi celor din PD-L că atât la nivel naţional, cât şi la nivel local se află la putere şi trebuie să îşi asume împreună atât realizările cât şi eşecurile. Deputatul liberal consideră că această luptă oarbă între cele două partide aflate la guvernare nu aduce nici un beneficiu cetăţenilor, acestia din urmă fiind cei care au cel mai mult de suferit de pe urma neînţelegerilor dintre cele două partide aflate la putere.

Mai mult, Cristian Buican doreşte o informare corectă a cetăţenilor, considerând încercarea PSD de a se disocia de acţiunile Guvernului din care face parte ca un act de laşitate a acestui partid, considerând că atât PSD cât şi PD-L trebuie să îşi asume acţiunile Guvernului Boc în ansamblu, nu separat.

,,Cred ca a venit timpul ca Guvernul PD-L – PSD sa-si recunoasca incompetenta, sa treaca peste orgolii  si sa adopte de urgenta Planul de masuri anticriza elaborat de Partidul National Liberal” a declarat deputatul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe