Crinu Popescu a rupt sigiliul de la hala penală a Rovimet-ului

miercuri, 15 iulie 2009

• Într-un dispreţ total al legii,

Crinu Popescu a rupt sigiliul de la hala penală a Rovimet-ului

După nici două zile de la acţiunea de sigilare a halei construite ilegal lângă sediul Rovimet SA din Râureni, omul de afaceri Crinu Popescu a tăiat şi a rupt panglicile cu însemnele Primăriei Râmnicului. Într-un dispreţ total faţă de lege şi faţă de o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă, patronul de la Rovimet a încercat astfel să-şi facă singur dreptate prin ruperea unui sigiliu, lucru care se poate lăsa cu un dosar penal. În opinia primarului Mircia Gutău, omul de afaceri Crinu Popescu probabil că încurcat Râmnicul cu comuna Bujoreni, pentru că numai acolo, cu complicitatea primarului Alexandru Roşu, a putut Crinu Popescu să ridice blocuri de locuinţe în dispreţul total al legii şi al normelor morale.

„Eu vreau doar să se respecte legea. Nu am nimic cu el, chiar dacă a declarat că mă răzbun pe el pentru că m-a denunţat la DNA. Dovada cea mai clară constă în faptul că PUD-ul i-a fost avizat de către Consiliul Local. Trebuia să respecte legea, să respecte PUD-ul, care impune foarte clar respectarea gradului de ocupare în zona respectivă. Avea obligaţia să ia toate avizele trecute în PUD. A construit o hală imensă, pe toată suprafaţa deţinută în proprietate, dar nu a făcut nici un loc de parcare pentru tirurile care vor aproviziona hala. Crinu Popescu a ridicat construcţia fără a avea o autorizaţie de construcţie, doar în baza certificatului de urbanism”, a declarat primarul Mircia Gutău.

Luni, 6 iulie, reprezentanţii Primăriei Râmnicului, împreună cu executorii judecătoreşti şi poliţişti au descins la sediul societăţii Rovimet SA din Râureni, pentru a sigila hala construită ilegal de Crinu Popescu chiar la doi paşi de sediul firmei. Firma Rovimet a început, în toamna anului trecut, construcţia unei hale industriale de peste 1.000 de metri pătraţi, fără a avea autorizaţie de construcţie. Mai mult decât atât, hala a fost amplasată chiar pe conducta de canalizare a municipiului. În luna aprilie, Primăria Râmnicului i-a aplicat firmei Rovimet  o amendă de 80.000 lei, însă Crinu Popescu a contestat amenda în instanţă şi a continuat lucrările de construcţie. (N.T.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe