Cazare la cabanele Direcţiei Silvice Valcea

miercuri, 8 iulie 2009

Cazare la cabanele Direcţiei Silvice

Direcţia Silvică Vâlcea a decis să valorifice pentru amatorii de turism posibilităţile de cazare în structurile care îi aparţin. Astfel, instituţia va pune la dispoziţia amatorilor de turism montan cabanele din proprietate. „Venim în întâmpinarea solicitărilor celor care doresc să se cazeze la noi, la cabane. Avem toate facilităţile şi o logistică bine pusă la punct. Vrem să fim deschişi către public şi sunt convins că mulţi turişti vor dori să se cazeze la noi.

Majoritatea turiştilor care vin să se relaxeze la munte sunt admiratori ai naturii şi ştiu să aprecieze cum se cuvine frumuseţile ei", spune Ion Oprescu, directorul instituţiei. Direcţia Silvică are spaţii de cazare în aproape toate zonele montane al judeţului: Olăneşti, Căciulata, Vidruţa, Govora, Balota, Ciocâltea - Horezu, iar cabanele respective sunt cunoscute de pasionaţii de vânătoare. Rezervările urmează să se facă la sediul Direcţiei Silvice şi la ocoalele silvice de pe raza localităţilor unde se află locaţiile. Vorbim aici de cabanele de la Comanca – Olăneşti, Căciulata, Vidra, Govora, Balota şi Horezu.

Preţurile variază în funcţie de camerele oferite, începând de la 60 de lei şi ajungând la 130 de lei. În sezonul de vânătoare, cabanele sunt ocupate de vânători. Direcţia Silvică Vâlcea este una dintre cele mai mari instituţii de profil din România şi cuprinde parcul naţional Cozia, cu un important fond cinegetic.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe