Bogdan Pistol îşi face vilă... pe bloc

miercuri, 29 iulie 2009

Bogdan Pistol îşi face vilă... pe bloc

Nicu Trandafir
Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie sunt doi tineri oameni de afaceri, membrii în conducerea Partidului Naţional Liberal (PNL) Vâlcea, parteneri la partidele de tenis de câmp jucate la Govora şi asociaţi în cadrul firmei Bocris Impex SRL Râmnicu Vâlcea. La mijlocul anului trecut, Bogdan Pistol a încercat să-l detroneze pe primarul Mircia Gutău, încercare fără sorţi de izbândă.

După aceste eşec, tânărul politician s-a reîntors în zona afacerilor, cu predilecţie spre zona lucrărilor de renovare şi consolidare a clădirilor de şcoli din Vâlcea. Succesul a venit pe bandă rulantă, având în vedere că fostul guvern liberal finanţa cu multe miliarde de lei aceste obiective de investiţii. După ianuarie 2009 - atunci când Guvernul PSD – PD-L a preluat frâiele acestei ţări, Bogdan Pistol şi-a îndreptat atenţia spre zona privată de beneficiari, renunţând temporar la afacerile bănoase cu statul.

Dezvoltarea exponenţială a afacerilor lui Bogdan Pistol a impus un nou „confort”, astfel că tânărului om de afaceri nu-i mai ajungea apartamentul de pe strada Ştirbei Vodă (de lângă sediul Electrica), în care locuia cu părinţii. Drept urmare, a decis la începutul acestui an să-şi construiască o... vilă. Dar nu orice vilă, ci una pe acoperişul unui bloc din centrul Râmnicului. Zis şi făcut. Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie au depus actele, iar Primăria Râmnicului a eliberat autorizaţia de construire (poziţia 83/iunie 2009) a unei mansarde etajate pe acoperişul blocului S5, scara D, pe strada Gib Mihăescu.

Beneficiarii investiţiei sunt chiar Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie, iar executantul lucrării este firma Bocris Impex SRL. Construcţia va începe în luna septembrie şi va avea cadre de fier, iar zidurile vor fi realizate din cărămizi BCA şi plăci de OSB. Tinerii oameni de afaceri Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie vor avea în final câte o mansardă etajată cu o suprafaţă desfăşurată de 150 metri pătraţi fiecare. Având în vedere că mansardele sunt construite prin firma proprie, Bogdan Pistol şi Cristian Eftimie nu vor scoate din buzunare mai mult de 40.000 de euro fiecare. Contactat telefonic, Bogdan Pistol ne-a spus doar „Oricine din lumea asta îşi poate face o mansardă!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe