Actorul Radu Duda a dat o reprezentaţie nereuşită pe străzile Râmnicului

duminică, 26 iulie 2009

Un principe artificial se doreşte a fi preşedinte

Actorul Radu Duda a dat o reprezentaţie nereuşită pe străzile Râmnicului

Nicu Trandafir

Alteţa Sa Regală Principele Radu al României (titulatura completă a actorului Radu Duda) a descins la sfârşitul săptămânii trecute în judeţul Vâlcea, pentru a „cunoaşte problemele oamenilor, direct la ei acasă”. Vizita candidatului la preşedinţia României a coincis cu cea a lui Traian Băsescu, astfel că primul dintre ei nici măcar nu a fost remarcat sau recunoscut de vâlceni. Radu Duda revine la Râmnicu Vâlcea după nici două luni de la vizita în care a bătut străzile şi aleile Râmnicului.

Cel care se laudă cu 12% intenţii de vot, nu reuşeşte de fapt să-şi crească notorietatea şi credibilitatea tocmai datorită aroganţei şi încercărilor de a-şi face un renume prin folosirea unor titluri regale sau nobiliare. Radu Duda este un român get-beget, născut în 1960 la Iaşi, absolvent al unui liceu industrial. Întâlnirea din 1994 cu principesa Margareta a reprezentat pentru Radu Duda şansa unei noi vieţi şi a unei noi experienţe.

Conform programului, Radu Duda a fost sâmbătă, 25 iulie, la Băile Olăneşti, Horezu, Băile Govora şi Ocnele Mari. „Alteţa Sa Regală a avut discuţii cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi cu oameni din zonă, pentru a înţelege mai bine dificultăţile cu care se confruntă mai ales în această perioadă de criză. Duminică, 26 iulie, Alteţa Sa Regală a avut întâlniri cu autorităţile şi localnicii din judeţul Vâlcea: Călimăneşti, Brezoi şi Drăgăşani. Radu Duda a plecat apoi spre Râmnicu Vâlcea, unde a început Caravana a III-a, cu itinerariul în judeţele Vâlcea, Olt şi Argeş.

Vor urma încă patru sau cinci caravane, până la începutul lunii septembrie. Astfel, cea mai mare parte a comunităţilor locale din ţară vor fi vizitate, având mândria de a fi fost în contact direct cu oamenii de pe tot întinsul României” se spune în pliantul-agendă al actorului Radu Duda. În rest, un sondaj naţional de opinie al companiei GALLUP, realizat în iulie 2009, pe un eşantion de 1108 persoane, indica un procent de 12% dintre români care ar vota cu Radu Duda, în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile. Traian Băsescu este preferat de 35%, Crin Antonescu de 20%, iar Mircea Geoană de 18% dintre alegători. Sondajul a fost solicitat de Asociaţia „O viziune pe 30 de ani” a Casei Regale a României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe