Sparle si soparle

duminică, 21 iunie 2009

Sparle si soparle

• Comisarul Sărdărescu a început „vânătoarea de vrăjitoare“ în interiorul instituţiei. Poliţistul cu studii „la barieră“ caută persoanele care au furnizat informaţii presei despre ascensiunea sa fulminantă la cârma instituţiei.

• Fostul director de la USG, Iorgulescu, a fost numit recent director economic la Direcţia de Agricultură. Acesta se lăuda zilele trecute cu studiile sale europene în materie de agricultură. Poţi să faci facultatea şi la Sorbona, dacă nu ai un comportament de bun simţ în societate, domnule Iorgulescu! Vă reamintim episodul dintr-un restaurant din Râmnic, când aţi adoptat o atitudine de-a dreptul grobiană la adresa persoanei care vă servise masa. Vom fi cu ochii pe acest personaj dubios.

• Vangu, viceprimarul PDL din Malaia, reuşeşte să conducă de facto primăria. Viclean şi persuasiv, edilul-afacerist îşi consolidează puterea în interiorul instituţiei. Primarul PSD, Sergiu Bogdan, este mult prea politicos în relaţiile cu omul numărul doi din Primăria Malaia. La ultima licitaţie, Vangu a tras sforile în favoarea unei firme apropiate PDL, care, ulterior, a şi câştigat. 

• Compartimentul de imagine din interiorul Hidroelectriva Vâlcea va fi restructurat, ca urmare a ultimelor articole apărute în presă referitoare la activitatea conducerii sucursalei vâlcene. Se pare că Mihaela Popescu va trece pe o altă funcţie în interiorul societăţii.

• O fătucă de 30 de ani a fost numită directoare a celei mai importante bănci din judeţul Vâlcea, BCR. Tânăra Gina nu a lucrat nici măcar o zi în sistemul bancar. Penultimul său job a fost în cadrul unei obscure firme private din municipiu. Gina îi ia locul unui bancher veritabil, care a fost transferat pe o funcţie de execuţie în cadrul aceleiaşi bănci. Sincer, nu înţelegem care au fost criteriile în baza cărora austriecii, patroni la BCR, au preferat-o pe inocenta domnişoară. Oricum, noi îi urăm succes directoarei Gina!

• Primarul Mircia Gutău şi deputatul Sorin Zamfirescu au fost „exilaţi” strategic la Vaideeni, chiar în timpul negocierilor pentru instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean. Abili cum îi ştim, social-democraţii i-au anunţat pe cei din PD-L că tratativele vor avea în două locuri diferite, totul pentru a crea confuzie în rândul echipei de negociere de la democrat-liberali.

• Ştefan Prală a început „curăţenia de vară” la societatea Hidroserv. Cu toate că a fost numit director de doar o lună, Ştefăniţă a avut timp să schimbe din funcţii aproape toată directorimea din întreprindere.

• Speriată de reacţia din presă a unor lideri din PD-L Vâlcea, Anuţa Handolescu a dat doi paşi înapoi anunţând că nu mai vrea să se înscrie în partidul lui Jurcan.

• Conservatorii vâlceni sunt tot mai hotărâţi să rupă alianţa cu PSD. Ei sunt nemulţumiţi de preşedintele Victor Grigorie şi de conducerea PSD Vâlcea, care în negocierile pentru instituţii deconcentrate i-au lăsat mai mereu cu buza umflată.

• Directorul de la Cadastru, Nicu Spiridon, evită să-şi pună CV-ul pe site-ul oficial al instituţiei, aşa cum este normal.

• Omul de afaceri Gigi Becali trebuie acum să scoată din buzunare suma de 300.000 de euro, sub formă de penalităţi pentru nerespectarea contractului de privatizare a Uzinei Mecanice Drăgăşani. Suma ar fi bine să o împartă cu deputatul Vasile Bleotu, cel care în 2003 l-a sfătuit pe Becali să investească la Drăgăşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe