Neaţă, Preda şi Sărdărescu

miercuri, 17 iunie 2009

Neaţă, Preda şi Sărdărescu
se luptă pentru şefia poliţiei vâlcene

Luni, 15 iunie a.c., şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, comisar şef de poliţie Florian Marin şi-a înaintat, prin raport, către ministrul Administraţiei şi Internelor, demisia din funcţia de Şef al Inspectoratului.

Demisia sa a fost motivată de considerente de ordin personal, dar şi profesional. Şeful I.P.J Vâlcea a ţinut să adreseze, la încetarea  voluntară a mandatului său managerial, mulţumiri întregului personal din cadrul I.P.J Vâlcea pentru modul profesionist  în care şi-a desfăşurat până în prezent activitatea. Totodată, a mulţumit şi reprezentanţilor mass-media care, în tot acest timp au mediatizat cu obiectivitate şi interes activitatea poliţiştilor vâlceni.

La bursa zvonurilor se vehiculează informaţia că demisia lui Florian Marin a fost oarecum forţată de către anumite personaje politice cu influenţă la Ministerul Administraţiei şi Internelor. PDL susţine la şefia IPJ Vâlcea două nume: Neaţă şi Preda (persoane apropiate primarului Mircia Gutău), iar PSD îl susţine pe un anume domn Sărdărescu, personaj destul de controversat în poliţia vâlceană.
            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe