Achiziţia lucrării pentru reabilitarea drumului Bălceşti ÔÇô limită judeţ Olt

miercuri, 17 iunie 2009

• În prezent, se realizează

Achiziţia lucrării pentru reabilitarea drumului Bălceşti – limită judeţ Olt

Consiliul Judeţean Vâlcea implementează, în calitate de beneficiar, proiectul Modernizare DJ 651B Bălceşti – Goruneşti – limită Judeţ Olt km 0 + 000 – 12 + 500, contractul de finanţare aferent proiectului fiind semnat în data de 19.12.2008. Proiectul se derulează în perioada 20.12.2008 – 19.06.2011 şi are o valoare de 19.007.723 lei, bani cu care se va moderniza sistemul rutier pe o lungime de 12,5 km, incluzând şi 3.000 ml de parapeţi metalici; de asemenea se vor amenaja semnalizări rutiere.

Se vor betona 3.000 ml de şanţuri, se vor amenaja 110 podeţe şi 30 de drumuri laterale pe o lungime de 50 m fiecare. În această perioadă sunt în curs de derulare achiziţia publică de lucrări cât şi servicii privind dirigenţia de şantier, asistenţa din partea proiectantului, auditul proiectului şi informarea şi publicitatea (promovarea), conform graficului de activităţi al proiectului.

Consiliul Judeţean Vâlcea are o tradiţie în accesarea programelor Uniunii Europene, începută cu fondurile Phare şi continuată cu Fondurile Structurale, dublată de experienţa implementării în bune condiţii a proiectelor. Consider că proiectele „Centura ocolitoare a municipiului Drăgăşani” şi „Modernizare DJ 651B Bălceşti-Goruneşti - Limită judeţ Olt”, sunt doar începutul unei serii lungi de proiecte care vor duce, în final, la îmbunătăţirea infrastructurii de transport şi implicit la dezvoltarea economică şi socială a judeţului Vâlcea, a declarat domnul Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe