Vâlcea îşi ia adio de la Bruxelles:

duminică, 26 aprilie 2009

Vâlcea îşi ia adio de la Bruxelles:

Candidaţi neligibili

Liderii partidelor politice din judeţul Vâlcea s-au străduit degeaba să-şi pună oamenii pe liste pentru Parlamentul European. Nici măcar unul dintre cei nominalizaţi până acum nu ocupă o poziţie eligibilă. Candidatul PD-L  Vâlcea pentru alegerile europarlamentare, Dan Fiera va ocupa poziţia 30 pe lista partidului. Plasat la coada listei, democrat liberalul vâlcean are şanse aproape nule de a ajunge a Bruxelles.

În schimb, cel de-al doilea candidat al PD-L Vâlcea care îşi anunţase cu surle şi trâmbiţe participarea la acest tur de scrutin, Cosmin Constantinescu nici măcar nu se mai regăseşte pe listă. În ceea ce-i priveşte pe pesediştii vâlceni nici aceştia nu vor avea prea mult noroc. Chiar dacă şi-au desemnat un candidat pentru Parlamentul European, Adrian Burlan ocupă printre ultimele locuri pe lista partidului.

Burlan a fost desemnat de curând noul purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Şcolar. Se pare totuşi că pesediştii vâlceni îl vor susţine în secret pe un alt candidat, care are şi şanse de câştig, chiar dacă este parlamentar prin Moldova. Liberalii nu au mai făcut nici o nominalizare, urmând să susţină lista cu toţi candidaţii stabiliţi de la centru, în timp ce conservatorii, ştiind că nu au prea multe şanse de reuşită vor prefera să susţină candidatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe