Audienţe cu scântei la Primăria Râmnicului

miercuri, 8 aprilie 2009

Audienţe cu scântei la Primăria Râmnicului

• Explicaţiile, calme şi la obiect,  date de viceprimarul Romeo Rădulescu au lămurit cetăţenii nemulţumiţi

Audienţe tensionate miercuri dimineaţa la Primăria municipiului, în două situaţii, pentru calmarea spiritelor, fiind necesară prezenţa poliţistului comunitar de serviciu. Prima dintre situaţii a fost cauzată de un cetăţean care contesta vehement criteriile după care s-a făcut ierarhizarea solicitanţilor de locuinţe ANL pentru tineri, în ciuda explicaţiilor, calme şi la obiect, pe care le-a dat viceprimarul Romeo Rădulescu, conform cărora aceste criterii de departajare au fost stabilite de către Guvern şi nu concepute de Consiliul Local Municipal.

A doua situaţie a fost cauzată de protestul unui cetăţean venit în audienţă să conteste, în ansamblu, programul de mansardare a blocurilor. Acestuia i s-a explicat că toate autorizaţiile de construire eliberate de către Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea se emit strict în condiţiile legii şi numai după îndeplinirea, atât de către asociaţiile de proprietari, cât şi de către constructorii care se angajează la aceste lucrări, a tuturor obligaţiilor impuse de legislaţia în domeniu, respectiv acordul asociaţiei, acordul individual al fiecăruia dintre locatarii ultimului etaj, realizarea unei expertize tehnice, avizul proiectantului iniţial al blocului şi multe altele.

În urma celorlalte sesizări venite din partea cetăţenilor, s-a dat dispoziţie pentru reabilitarea iluminatului public, finalizarea asfaltărilor şi sprijin pentru înierbarea unor zone verzi în vecinătatea blocului B4 din Ostroveni, s-a menţionat faptul că asfaltarea străzii Mareşal Prezan din cartierul CPL a fost întreruptă anul trecut de venirea anotimpului rece şi că ea va fi definitivată în cel mai scurt timp şi s-a promis o analiză mai atentă a unei exproprieri pentru sensul giratoriu de la intersecţia bd. Tudor Vladimirescu cu DN7, la capătul de Est al podului din Goranu, în comisia de Fond Funciar din aceeaşi zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe