Sparle si soparle

miercuri, 4 martie 2009

Sparle si soparle

• Spre surprinderea noastră am aflat că cei mai speriaţi de schimbările din serviciile deconcentrate nu sunt şefii. Aceştia ştiu oricum că vor fi schimbaţi. Salariaţii sunt disperaţi de posibilitatea ca noi directori să fie mult mai severi şi răi din cauza lacunelor profesionale, să nu înţeleagă nimic dar să vrea să arate că ştiu să conducă.

• În Prefectură e jale, Bebe Ungureanu face exact ce pronosticam. La început intimidează salariaţii instituţiei pentru ca nu cumva, careva să spună presei sau pe la vreun partid ce se întâmplă acolo. Apoi i-a ameninţat cu darea afară din serviciu. Ultima ameninţare nu e chiar gratuită. Eliberarea unor posturi i-ar permite celui mai controversat “ apolitic” din Vâlcea să îşi planteze oameni marionetă în instituţia guvernamentală.

• Aveam dreptate când publicam la jumătatea lunii ianuarie un editorial în care anunţam că reducerile de costuri cu personalul din instituţii e o frecţie de lemn şi că actualul Guvern va risipi miliarde bune anual cu lefurile coroului de inspectori guvernamentali mărit artificial pentru a masca schimbarea politică a prefecţilor şi subprefecţilor care deveniseră apolitici. Foştii prefecţi şi subprefecţi vor avea maşini de serviciu , şoferi, cazare gratuită, diurne şi lefuri mari. Iar răspunderea va fi minimală.

• Un post de directoare de creşă de copii e liber în Ostroveni. Dacă cumva nu îl vrea Costi Rădulescu atunci domnul Cîlea îl poate oferi strungarului ajuns şef de ziar. Ăla de vroia să fie şef la Protecţia Copilului !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe