Primarul Stanica, un om cu inima mare

duminică, 1 februarie 2009

Primarul Stanica, un om cu inima mare

Maria Fugaru din Mihaesti, ajutata sa-si ridice casa

În urma cu câteva luni a ars casa Mariei Fugaru din satul Negreni, comuna Mihaesti. În urma dezastrului au ramas doar zidurile si acelea destul de afectate. Aceasta familie avea mare nevoie de ajutor, dar cine sa i-l dea? Vremurile sunt grele si oamenii au si ei problemele lor.
   
Totusi s-au gasit câtiva vecini si fratii acesteia care i-au întins o mâna de ajutor si o vorba buna. Printre primii s-au remarcat Bebe Neagoe si primarul Nicolae Stanica. Desi primarul are cea mai mare contributie, doreste ca gestul lui sa fie considerat ca firesc si sa fie urmat de cât mai multi pentru a se crea o solidaritate umana în fata acestor evenimente nedorite.

Edilul ne-a marturisit cu emotie, ca cel mai mult se temea de instabilitatea vremii deoarece începuse sezonul rece. A încercat sa puna cât mai repede acoperisul la casa pentru a putea reconstrui si celelalte utilitati cum ar fi soba, instalatiile electrice la care a contribuit si vecinul Bebe Neagoe, fratii Mariei si alti oameni de bine din comuna.
   
Casa este compusa din doua camere. Tanti Maria, cum îi spun consatenii, are o pensie în jur de 300 lei. Primarul Stanica i-a asigurat pâna acum 2 usi din lemn pentru casa, materialul lemnos gata fasonat pentru acoperis si tabla care l-au costat peste 7500 lei, pe care i-a suportat din buzunarul propriu. În primavara va continua cu faptele caritabile si va cumpara toate materialele necesare si tot ce mai are nevoie Maria Fugaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe