Preot fals, prins de jandarmii vâlceni

duminică, 11 ianuarie 2009

Preot fals, prins de jandarmii vâlceni

În ziua de 06 ianuarie 2009, Florea P., de 57 ani, cu domiciliul stabil în satul Calina, comuna Prundeni a anuntat o patrula de jandarmi care executa o misiune de patrulare în zona rurala a judetului Vâlcea ca o persoana a patruns în curtea locuintei proprietate personala fara a avea consimtamântul sau, iar când l-a fost observat, acesta a raspuns ca este preot si se numeste "Daniel".

Jandarmii l-au legitimat pe asa zisul preot Daniel si au constatat ca se numeste Daniel V., de 34 ani cu domiciliul stabil în satul Zavideni, comuna Prundeni. Daniel V. a intrat în curtea locuintei proprietate personala a lui Florea P. sub pretextul ca este "Preotul Daniel" si doreste sa cumpere 2 litri de vin.

A revenit la doua zile si a intrat iarasi, fara aprobare, în curtea locuintei. Observându-l, proprietarul l-a retinut si a anuntat patrula de jandarmi care trecea prin zona.

Fiind întrebat de jandarmi, acesta a recunoscut ca nu este preot si ca a intrat fara aprobare în curtea locuintei lui Florea P. cu scopul de a cere alimente.

Jandarmii i-au întocmit actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de violare de domiciliu si le-a înaintat spre solutionare Parchetului de pe lânga Judecatoria Dragasani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe