PD-L si PSD intra cu bocancii în viata unor directori de institutii

duminică, 25 ianuarie 2009

• Senatorul Emilian Frâncu este de parere ca

PD-L si PSD intra cu bocancii
în viata unor directori de institutii

Senatorul Emilian Frâncu, liderul liberalilor vâlceni, si-a exprimat saptamâna trecuta nemultumirea fata de actualii guvernanti care, în opinia senatorului, se ocupa numi de împartirea functiilor în administratia centrala si în institutiile de stat, în loc sa rezolve problemele reale cu care se confrunta tara. „Tot acest tam-tam cu împartirea functiilor între PSD si PD-L se face cu presa la usa.

Nu se tine seama de lege. Dupa ce în 2005 s-au depolitizat Institutiile Prefectului, nu poti sa vii acum si sa pui în aceste functii oameni din afara Corpului Înaltilor Functionari Publici. Actualul guvern risca o penalizare din parte Uniunii Europene. Va întreb doar daca în perioada Guvernului Tariceanu s-au schimbat directorii la urmatoarele institutii: Garda de Mediu, Drumurile Nationale, Casa Judeteana de Pensii, Finantele Publice, Garda Financiara, Directia de Sport, Directia de Posta?

De asemenea, nu s-a facut schimbari la Exploatarea Miniera Berbesti, Exploatarea Miniera Râmnicu Vâlcea, la ISU Vâlcea si multe altele. Am ramas trasnit când am aflat ca actuala putere are în vedere schimbarea sefilor de la Politia Vâlcea si Inspectoratul pentru Concurenta, care, prin modul lor de functionare, sunt apolitice.

Tot în perioada Guvernului Tariceanu au ramas pe functii directori care erau sustinuti sau numiti de PSD si PD-L: la Directia Sanitar Veterinara, Agentia de Mediu, ITM, Taberele ªcolare, Spitalul Judetean, AJOFM Vâlcea. Dupa parerea mea, PD-L si PSD intra cu bocancii în viata unor directori care ocupa aceste functii dupa ce au dat concursuri peste concursuri. Le spun noilor guvernanti ca la Vâlcea au uitat de RADEF si de garile din Vâlcea”, a declarat Emilian Frâncu, în cadrul unei conferinte de presa desfasurate joi, 22 ianuarie. (P.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe