Bosii de la ADP s-au internat la Psihiatrie

miercuri, 28 ianuarie 2009

Afaceri necurate în Primaria Râmnicului

Bosii de la ADP s-au internat la Psihiatrie

•  Hotii se foloseau de numele primarului Gutau

Stiam de mai multa vreme ca ceva este putred prin Admnistratia Domeniului Public din cadrul Primariei Râmnicu Vâlcea. Prea multi smecheri  traiau bine acolo printre ei numarându-se si un apropiat al fostului edil Sorin Zamfirescu, un om bun la toate dar mai ales la organizat chefuri, vânatori, umplut portbagaje. Nu dam nume deocamdata respectând dorinta primarului de a lasa organele de cercetare sa termine ancheta.

Dar îi reamintim edilului ca mai exista zone în care oameni care se lauda ca fac parte din esalonul dur de fideli aparatori ai primarului pot comite ilegalitati în numele sau. Luni edilul a organizat o conferinta de presa pentru a face publica descoperirea unor sarlatanii cu bonuri de benzina. Cinci directorasi din cadrul Administratiei Domeniului Public au fost pusi pe liber dupa ce inspectorii Primariei au descoperit o „gaura“ de 400 de milioane lei la capitolul benzina - motorina.

Practica curenta era foarte simpla: se pare ca smecherii din ADP-ului luau bonuri de carburanti spunând ca „sunt pentru sefu'”. „Am auzit zvonuri de mai mult timp ca ar fi oameni din institutie care se folosesc de numele meu si al viceprimarilor. Acesti sarlatani luau bonuri de benzina sau motorina si o parte spuneau ca au fost cerute de sus. Am cerut demisia celor cinci, însa pe birou nu a ajuns decât cea a sefului Stanisor.“, a declarat Mircia Gutau în conferinta de presa.

Conducerea municipalitatii a anuntat organele competente, respectiv Parchetul si Politia Municipiului, iar la ADP s-a declansat o ancheta în acest sens. „Am mai dispus un control si la Audit pentru a afla exact toate neregulile care s-au facut. Cei vinovati vor raspunde cu capul! Oricum, numele acestora nu le voi face publice pâna nu se va încheia ancheta.“, a mai spus edilul. Din mai multe surse am aflat ca cei vinovati încearca sa se acopere cu certificate medicale intrând în concedii de boala (Psihiatrie).

Se pare ca cele mai vânate certificate sunt cele de la psihiatrie care ajuta si în cazul aparitiei în fata instantei. Printre privilegiatii care au trait bine din banul public se afla si oameni care ar fi trebuit sa iasa la pensie dar si un individ a carui întreaga cariera bate la ochi. Membru al unei familii care a prosperat mereu aflându-se lânga butoaie cu miere ale unor institutii publice . Alte surse ne-au informat ca si prin pietele Râmnicului sunt unii care traiesc bine folosindu-se de numele primarului sau viceprimarilor. Care fie vorba dintre noi au o situatie materiala prea buna pentru a se preta la câteva sacose cu produse. (T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe