Sparle si Soparle

miercuri, 17 decembrie 2008

Sparle si Soparle

• Criza a intrat deja în Vâlcea. Mai multe societăţi mici se pregătesc să închidă porţile. La modă este trimiterea oamenilor în şomaj chiar dacă ulterior cu unii se va mai lucra la negru. Câteva firme liberale şi două pesediste au intrat miercuri în incidenţă de plată. Sperăm că îşi vor rezolva situaţia cât de curând.

• Băncile au şi ele probleme. Cu lichidităţile. În special datorită unor clienţi buni , care dispun de multe sume şi nu au credite şi care au procedat la retragerea banilor. Oamenii preferă să îşi păstreze cashul în cutii în bănci chiar dacă pierd dobânzi şi mai plătesc şi taxă pentru închirierea cutiilor de păstrat valori. Procedeul este folosit de teamă că la un moment dat banca nu va mai avea bani numerar. Sistemul acesta periclitează circuitul financiar. Noul Guvern va da în curând drumul la tiparniţa de bani şi inflaţia va creşte galopant!

• Un primar dintr-o comună îndepărtată a Râmnicului este un mare iubitor al sexului frumos. Nu este singurul dar este unul dintre puţinii care îşi permite adevărate ore de desfătare erotică, extraconjugală, cu fete tinere şi frumoase. Din municipiu!

• Pretty Woman  este porecla unei mici domnisoare cu relaţii în presă dar şi în lumea politică autohtonă. Deşi se zvonea că domnişoara nu poate avea copii avem dovada că, cel puţin a doua parte a zvonului nu este adevărată. Recent a făcut un avort. La Piteşti. Nu aceasta este însă informaţia care contează. Important este că… ştim numele celui care ar fi putut deveni tată. Pentru a doua oară! Ştim dar nu spunem.  Deocamdată!

• Dintre pretendenţii actuali la postul de prefect , dintre numele vehiculate de presă, nici unul nu se ridică la valoarea lui…Mircea Perpelea.! Deocamdată din Vâlcea îl susţine numai “ Ziarul de Vâlcea”. Să vedem care sunt şansele noastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe