Sparle si Soparle

duminică, 7 decembrie 2008

Sparle si Soparle

• Un director liberal care ar trebui să iasă la pensie dar a fost menţinut pentru a muncii în alegeri a reuşit să exaspereze poliţiştii. Cum nu are ce face stă şi se uită pe geamul biroului şi urmăreşte traficul rutier. Cum vede că un autoturism depăşeşte călcând linia continuă sună la poliţie pentru a da numărul autoturismului şi a cere sancţionarea proprietarului. Din păcate nu sună doar la poliţia rutieră ci chiar şi la ofiţeri de comandă ai IPJ.

• Constantin Pîrvu a dovedit că nu are suflet şi inimă.De 15 ani Orfanii din Casele de Copii organizează în preaja Crăciunului un spectacol în care reprezentanţi ai tuturor Centrelor de Plasament cât şi foşti ocrotiţi ai acestui sistem cântă, recită şi prezintă scurte scene de teatru. Spectacolul este susţinut de sponsori şi atrage mulţi spectatori din oraş . De fiecare dată sala mare  a Casei de Cultură a Sindicatelor s-a umplut la refuz la aceste spectacole. Anul acesta spectacolul nu mai va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Nu mai vrea mare sindicalist Pîrvu care a pierdut alegerile şi a reproşat unor orfani şi tineri care au crescut în centrele de plasament că nu i-au făcut campanie electorală. Primarul Râmnicului a vrut să achite contravaloarea chiriei sălii pentru ca spectacolul să aibă loc acolo. Nici această variantă nu a fost acceeptată de acest politician nociv. În cele din urmă se pare că spectacolul se va ţine în sala Consiliului Judeţean preşedintele Ion Cîlea dând dovadă de mult mai multă înţelegere faţă de colegul să de partid şi fiind de acord să dea această sală pentru câteva ore acestor tineri care au reuşit să convingă toată presa din Vâlcea să fe fie partener media an de an.

• Interpreţii care l-au susţinut prin cântecele lor pe deputatul Dan Mazilu în campania electorală au transformat o melodie cunoscută creând un cântec la modă în Lăpuşata : „ Nici n-a nins, nici n-a îngheţat / De Harnagea am scăpat / Alţii de vor mai veni/ Ca şi Cătă vor păţii  Refren:  Puşca şi cureaua lată/ Ce bărbat e deocamdată!/ Dan Mazilu se numeşte / Tot Colegiul îl iubeşte ...

• Se pare că bucureşteanul nu i-a ajuns cât rău a făcut liberalilor vâlceni. Harnagea a declarat prin gura unui fost pesedist migrat pentru sinecuri la liberali că fostul şef SIE vrea să coordoneze organizaţiile liberale din zona Bălceşti şi să candideze din nou peste patru ani. Dacă senatorul Frâncu şi deputatul Buican nu pun piciorul în prag organizaţiile liberale de acolo vor fi distruse de Harnagea şi consilierii săi în câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe