Sparele si soparle

miercuri, 10 decembrie 2008

Sparele si soparle

• Deşi unele instituţii sunt conduse de liberalii aceştia nu au de fapt nici o putere reală în ele. Puterea aparţine demult unor pesedişti. Un exemplu ar fi cel din Direcţia de Ocrotire a Copiilor unde directorul Badea se minte că are putere.

• Populaţia din Dăeşti a dovedit că şi-a dat seama de greşeala făcută în iunie. Comuna este una dintre puţinele din România cu primar PSD care a pierdut la parlamentare în faţa liberalilor. Şi nu oricum ci la 15 procente. Aici se vede şi munca organizaţiei liberale dar mai ales faptul că la locale, aşa cum am scris în vară, Ion Dobre a fost susţinut de fel de fel de indivizi

certaţi culegea, care au primit terenuri pe ranjamente şi pe bani de la primar şi care l-au susţinut financiar dar şi cu oamenii din firmele leor pentru a obţine un nou mandat. La parlamentare aceste hiene ştiau că PSD nu poate obţine victoria în Colegiul Brezoi şi nu au mai aruncat cu banii. Iar Dobre nu a avut nici un interes să ajute partidul care-l tolerează de atâţia ani în ciuda fărădelegilor comise în admnistraţia locală.

• O tânără consilieră locală care se laudă cu faptul că seamănă cu una din fetele preşedintelui şi care într-o societate normală nu ar fi primit nici ultimul loc pe lista unui partid serios a trecut miercuri, cu automobilul de lux, peste o trecere de pietoni. Semaforul era roşu dar domnişoara nu a respectat culoare pentru că se grăbea. Pe trecerea de pietoni se aflau oameni dar nici acest lucru nu a impresionat-o.

• Luni unul dintre primarii din Vâlcea s-a trezit cu autoturismul blocat de dispozitivele celor de la ADP care blochează roţile autovehicolelor parcate neregulamentar. Primarul a achitat amenda deşi putea lesne suna la colegul său de partid.... Mircia Gutău.

• Din ce în ce mai mulţi liberali regretă că nu l-au primit în partdi pe Ion Tudor şi nu l-au desemnat să candideze în zona Horezu. Cu voturile luate de PNL şi cu cele muncite de el Ion Tudor putea ieşi deputat din prima. Dacă PNL ar fi luat măsuri împotriva lichelelor care au ajutat un candidat PRM în Nord ieşea şi Buican din prima. PNL putea obţine astfel 3 mandate de deputat iar PDL nu ar mai fi luat decât unul. Oricum Zamfirescu este degeaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe