Pompierii si politistii vâlceni au împartit cadouri orfanilor si batrânilor

duminică, 28 decembrie 2008

Pompierii si politistii vâlceni au împartit cadouri orfanilor si batrânilor

Pompierii si politistii vâlceni au distribuit saptamâna trecuta cadouri persoanelor din centrele de plasament si asistenta sociala din judet.

Pompierii au împartit cadouri în Centrul de Îngrijire si Asistenta Milcoiu, Lungesti si Centrul de Reabilitare si Recuperare Baile Govora. Persoanele îngrijite în aceste centre au primit 96 de pachete, perdele si vase de gatit, a caror valoare însumeaza 4636 de lei, suma care a fost strânsa prin contributia angajatilor ISU. Pachetele contin produse alimentare (suc, compoturi, ciocolata, napolitane, cornuri cu ciocolata, biscuiti, portocale), articole vestimentare (ciorapi, pantaloni si caciuli) si de igiena (sapunuri, prosoape).

De asemenea, politistii vâlceni, ca în fiecare an,  au împartit cadouri la persoanele internate în trei mari centre de asistenta si îngrijire din judetul Vâlcea.

Reprezentantii Inspectoratul de Politie Judetean Vâlcea, ca în fiecare an, cu prilejul sarbatorilor de iarna, auoferit cadouri persoanelor carora viata nu le-a surâs prea mult, ale caror sperante cu greu le poti întrezari si pentru care orice bucurie este întreita. Peste 230 de astfel de oameni, în special persoane de vârsta a treia, dar si tineri diagnosticati cu boli incurabile sau probleme psihice, de la Centrele de Îngrijire si Asistenta Zatreni, Costesti si Lungesti au beneficiat de cadouri constând, în principal, în produse alimentare si dulciuri.

Pachete din partea Prefecturii

Cu ocazia Craciunului si a Anului Nou, Institutia Prefectului a oferit 1532 de pachete copiilor si adultilor asistati din centrele de plasament din cadrul serviciilor rezidentiale publice, din caminele pentru persoane vârstnice, centrele de zi si centrele-pilot pentru persoane cu handicap, din centrele publice pentru adapostirea victimelor violentei în familie, precum si copiilor aflati în servicii AMP-asistenti maternali profesionisti, aflate în subordinea autoritatilor administratiei publice locale.
Valoarea darurilor se ridica la 80000 lei, bani ce provin din fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, iar pachetele oferite contin produse alimentare, dulciuri, fructe, racoritoare si diverse alte articole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe