Pierderi inexplicabile de apă în Râmnic

duminică, 21 decembrie 2008

Pierderi inexplicabile de apă în Râmnic

• Peste 700 de plângeri la Direcţia de Gospodărire Comunală din Râmnic

Pierderi inexplicabile de apă, bani daţi pentru îmbunătăţirea reţelei termice fără chitanţă şi nemulţumirile faţă de şefii de asociaţii sunt printre cele mai frecvente motive ale plângerilor venite din partea râmnicenilor împotriva administratorilor de blocuri. Reprezentanţii Direcţiei de Gospodărire Comunală Vâlcea au primit de la începutul anului 770 de plângeri din partea locatarilor de la blocurile din Râmnic împotriva administratorilor. Motivele invocate de locatarii râmniceni încep de la probleme de încălzire şi până la repartizarea consumului de apă rece.

Majoritatea vâlcenilor cred că sunt furaţi la apa rece, deoarece găsesc diferenţe inexplicabile care apar între citirea făcută de firma distribuitoare de apă din municipiu şi citirea contorului de ei înşişi. În acest sens, reprezentanţii Direcţiei de Gospodărire Comunală susţin că unul dintre motive ar fi faptul că reţelele sunt învechite, iar consumul de apă rece este mult mai mare decât cel al apei calde, astfel înregistrându-se facturi mult mai mari.
 
Majoritatea reprezentanţilor asociaţiilor de locatari susţin că nici ei nu găsesc un răspuns concret care să explice pierderile înregistrate la nivel de bloc şi nici diferenţele mari între citirile de contor. „Nici noi nu ne putem explica de unde s-ar înregistra aceste pierderi, trebuie să recunoaştem că există lună de lună situaţii în care locatarii trebuie să plătească mai mult decât ar trebui”, a declarat Cristina Nicolescu, reprezentant al unei asociaţii de locatari din Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe