Familia ILIESCU - Inaugurare de milioane de euro la Berbeşti!

duminică, 7 decembrie 2008

Familia ILIESCU

Inaugurare de milioane de euro la Berbeşti!

MAXI MARKET are Mini preţuri!

Duminică, 7 decembrie, la ora 12.00, în Berbeşti a fost deschis publicului Complexul Comercial Maxi Market. Este cel mai modern şi mare spaţiu comercial din zonă iar SC Tărâia 94 SRL a investit 1,5 milioane de euro în construirea, amenajarea şi dotarea lui. Beneficiază de un generos spaţiu de parcare şi de spaţii asemănătoare marilor magazine din Râmnicu Vâlcea. Este deservit de 50 de salariaţi şi are program zilnic între orele 8.00-22.00.

Duminică clienţii erau cât pe ce să smulgă uşile. Aglomeraţia din faţa caselor de marcat a continuat până la ora închiderii. Mulţi dintre clienţi ne-au spus că iniţiativa familiei Iliescu, tatăl Ion şi fiul Corneliu, a fost una extraordinară. Populaţia din Berbeşti dar şi cea din multe comune apropoiate, trebuia să se deplaseze la Râmnicu Vâlcea, Craiova sau Târgu Jiu pentru a-şi face cumpărături într-un market adevărat.

Aici avem şi noi parte de preţuri accesibile. Micile magazine din zonă practicau adaosuri mari, nu aveau promoţii, nu aveau spaţii moderne de depozitare, pur şi simplu nu puteam găsi într-un singur loc tot ce trebuie într-o gospodărie „ ne spune Ion Vasilescu din Mateeşti. MAXI Market are o cofetărie, un magazin de haine, un magazin de mobilă, raion de prodese electrocasnice, de fructe şi legume, de băuturi, peşte, conserve, mezeluri, produse lactate, carne, fast-food.

Spaţiul este unul generos, personalul calificat, dotarea făcută la standarde europene. Maxi Market are o poziţie bună, imediat lângă piaţa din Berbeşti, într-o zonă în care se investeţe de autorităţile locale în infrastructură. „Ziarul de Vâlcea” a promovat de mai multe luni această investiţie şi a încurajat autorităţile locale să acorde sprijin investitorului deoarece a ajutat zona, a creat noi locuri de muncă şi este cel mai important contribuabil la bugetul local.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe