Bogdan Almasi a fost executat la cererea unui fluieras

duminică, 14 decembrie 2008

Bogdan Almasi a fost executat la cererea unui fluieras

În urma cu trei ani PDL nu avea practic structuri de tineret în Vâlcea. Era o situatie generata de o conducere ermetica a organizatiei judetene, conducere creata din o mâna de oameni care îsi împartea sistematic locurile din consiliul municipal, consiliul judetean, Parlament, Prefectura si care încerca sa saboteze aparitia unei concurente interne. Partdiul era închis si pentru migratori si pentru oameni de valoare care nu au mai fost prin alte partide dar si pentru tineri. Bogdan Almasi a ajuns în aceste conditi liderul unei organizatii judetene de tineret  care exista doar pe hârtie.

A muncit mult, avea experinta politica prinsa în Capitala, si-a pus prietenii, familai si banii în slujba partidului. A creat organizatii teritoriale , a format tineri pe care i-a promovat pe listele de la locale, multi pe locuri neeligibile, s-a batut mai ales în partea de nord a judetului cu experimentatii liberali. În toamna a acceptat sa fie directorul de campanie al lui Ion Craciunescu intrat în PDL cu visul sa ajunga senator. „ Matematic toti spuneau ca nu putem avea decât un senator în Vâlcea, multi dintre colegii mai vechi d e partid poate nu s-au implicat sa îl sustina pe domnul Craciunescu foarte mult deoarce credeau ca îi fac rau domnului Jurcan.

Eu au crezut în sansa noastra de a avea doi senatori. ªtiam ca daca domnul Jurcan iese din prima cu 50% iar Coca de la PSD nu obtine direct cu 50% mandatul în sud putem avea sansa sa avem doi senatori. Am muncit, am facut tot ce se poate omeneste. Poate nu am mobilizat toti tineri asa cum mi s-a reprosat dar în acelasi timp cred ca data alegerilor ne-a afectat, simpatizantii nostri sunt în mediul urban, pe 30 noiembrie am pierdut voturi importante în orase ca Râmnicul din cauza ca oamenii nu erau acasa...” Bogdan nu vrea sa spuna ca a contribuit cu peste 200 de milioane din banii sai la aceasta campanie, nu spune ca a parcurs sute de kilometri prin Vâlcea în aceasta campanie sii mii în ultimii 3 ani.

Cel pe care l-a ajutat, fliuerasul Craciunescu,adus în partid sa candideze doar pentru a-l ajuta pe Jurcan indirect s-a suparat. Trebuia sa i se dea satisfactie. Desi omul nu a cheltuit banii sai, desi nu a vrut sa faca contracte cu presa, desi nu avea vechime si notorietate politica, omul credea ca va fi votat. În dauna cunoscutilor Frâncu si Prala, într-un Colegiu în care jumatate era fief PSD si jumatate era fief PNL! Niciodata nu putea iesi victorios în aceasta zona. A cerut cu nonsalanta sanctionarea lui Almasi, a vrut chiar ca acestuia sa i se retraga sprijinul politic adica sa îsi piarda postul de consilier judetean obtinut prin atâta munca.L-a atacat pe un post local TV. Biroul PDL a ales o varianta de mijloc.

L-a revocat pe Bogdan din postul de presedinte al tineretului. Mandatul îi expira în martie anul viitor. Atunci probabil se vor tine alegeri si tot probabil fostul sofer si garda de corp a lui Craciunescu, numit interimar presedinte la tineret, va fi ales. La ordin. Pentru ca în PDL totul se face la ordin. Saptamâna trecuta la ordin a fost executat un tânar care a muncit, a pierdut zile si nopti si mai ales bani. Pentru un partid care îi dovedeste ca fraierii platesc întotdeauna si ca unii care nu se gândesc bine pot sa fie considerati masochisti politici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe