Sparle si Soparle

miercuri, 5 noiembrie 2008

Sparle si Soparle

• Bolnavii din mai multe centre speciale din Colegiul Bălceşti au fost cadorisiţi recent cu tricouri galbene de către administraţie. Popularitatea candidatului Dan Mazilu este atât de mere încât contracandidatul său liberal aleargă după voturile bâtrânilor şi bolnavilor psihici. Se spune că un director liberal  cu funcţie în Vâlcea dijmuieşte raţiile de alimente pentru anumite aşezăminte şi le oferă unor primari liberali pentru ca aceştia să le dea ca ajutor populaţiei. Vânătoarea de voturi capătă accente dramatice!

• În Colegiul de Nord liberalul Cristian Buican şi-a consolidat poziţia de lider autoritar. Aproape 69 la sută din populaţia care va vota în 30 noiembrie va alege tânărul şi energicul politician născut în Ţara Loviştei. Comunele Perişani, Titeşti, Boişoara, Runcu, Galicea, Muereasca vor vota în proporţie zdrobitoare ( peste 80% ) cu Buican.

•  Criteriile politice ale inginerului de ziare nu au fost apreciate nici de ziarişti nici de politicieni. Născută a fi o publicaţie care să mulgă bani din portofelele aleşilor sociali democraţi revista lui Smeoreanu, sponsorizată de omul de afaceri Tărăşenie, a fost lansată într-un anonimat girat de preşedintele Consiliului Judeţean.

• Sorin Zamfirescu este piatra care atârnă de gâtul democrat liberalilor. Sexagenarul fost primar ţărănist este cel mai nepopular candidat din Vâlcea iar popularitatea lui Mircia Gutău nu poate duce în eroare electoratul din Colegiul Râmnic Nord. Cu atât mai puţin cu cât statistica arată că în acest colegiu domiciliază preponderent intelectuali. Adică exact cei care îl cunosc bine pe Zamfirescu. Atât de bine încât nu l-ar vota nici dacă ar fi susţinut de zece primari ca Mircia Gutău.

• Un atac profesionist va fi lansat de un candidat liberal împotriva unui candidat pesedist.Liberalii au reuşit chiar să convingă doi primari social democraţi să îl prăbuşească pe fostul demnitar guvernamental. Atenţie atacul nu are loc în Bălceşti! Iar bufniţele nu sunt mereu ceea ce par a fi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe