Disperarea liberală bântuie noaptea pe străzile Bălceştiului

miercuri, 12 noiembrie 2008


Disperarea liberală bântuie noaptea pe străzile Bălceştiului

    Convinşi fiind că afişele cu feţe zâmbitoare ale candidaţilor nu vor reuşi să intre la sufletul electoratului şi nu-l vor convinge să le dea votul, liberalii din oraşul Bălceşti, din care s-a desprins o ceată a disperaţilor în frunte cu însăşi preşedinta organizaţiei locale a PNL, Claudia Bârchi, a ieşit hoţeşte la drumul mare.

    Marţi, 11 noiembrie a.c., în jurul 1840, mai mulţi cetăţeni au surprins-o pe matroana gălbuie, însoţită de 4 hojmalăi din Bălceşti şi Tetoiu, în timp ce rupeau de zor posterele candidaţilor PSD, Laurenţiu Coca, pentru Senat, şi Dan Mazilu, pentru Camera Deputaţilor. Oameni de bună credinţă şi cinstiţi, cetăţenii l-au anunţat pe primarul oraşului despre isprăvile nocturne ale şleahtei liberale.

    Intrigat de ceea ce se petrece în oraşul lui, primarul Ion Curelaru a sesizat la rândul său biroul local de poliţie că un comando liberal distruge afişajul electoral. Spre cinstea lor, poliţiştii au pornit în trombă spre locul unde donchijotiştii liberali se luaseră la trântă cu panourile de afişaj. Aceştia nici măcar n-au mai avut timp să dispară în noapte de la locul fărădelegii, chiar dacă aveau la dispoziţie luxosul automobil CITROEN  BERLINGO primit cadou de la mahărul cel mare din fruntea guvernului liberal.

    Cu astfel de gesturi disperate doreşte înfocata liberală şefă să cucerească inimile şi voturile alegătorilor din Bălceşti? Până una alta, poliţia locală i-a pus pe derbedeii fără ruşine să dea cu “subsemnatul” şi să pună în mişcare prevederile Legii electorale, încercând să potolească disperarea liberală care a început să bântuie noaptea pe străzile Bălceştilor …

    Condamnând acţiunile golăneşti ale adversarilor politici, PSD rămâne constant pe poziţie şi militează în continuare pentru o campanie electorală curată, cinstită şi civilizată.

Biroul de presă al PSD Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe