Stadion cu nocturnă la Fârtăţeşti

duminică, 26 octombrie 2008

Firma Docris Universal a realizat:

Stadion cu nocturnă la Fârtăţeşti

Una din realizările notabile, şi de această dată a primarului  Nicolae Voicescu din Fârtăţeşti este şi realizarea iluminatului nocturn la terenul de sport din localitate. Acesta a căutat o firmă cu experienţă în domeniu. În urma unei riguroase evaluări a fost aleasă firma Docris Universal SRL, care este condusă de cunoscutul om de afaceri Cristian Dârlescu (foto) care ne-a şi vorbit despre realizarea acestei investiţii.

,, Au fost montate proiectoare pe iodură metalică cu putere luminală între 400 şi 1000 W cu pornire din telecomandă. A fost gândit fiecare amănunt pentru a realiza ceva deosebit de care oamenii acestei localităţi să se bucure din plin. De aceea am montat la fiecare stâlp şi baterii de priză care pot fi folosite la alimentarea directă cu energie şi pentru alte ocazii în funcţie de nevoile comunităţii. S-au folosit echipamente din cele mai peformante de aceea ne-am permis să asigurăm o garanţie de 5 ani pentru această investiţie şi tot noi vom asigura consultanţa tehnică.

Docris Universal a mai realizat lucrări de radioficări, supravegheri video de interior şi exterior, iluminat public stradal şi ambient în judeţele Argeş, Gorj, Sibiu şi nu în ultimul rănd Vâlcea. Deci orice administraţie locală poate conta pe experienţa şi profesionalismul nostru.Noi am apreciat şi eforturile mass mediei locale care au încurajat administraţiile locale să promoveze proiecte legate de sănătatea copiilor, a tineretului din mediul rural. Credem că printr-un efort conjugat a parlamentarilor, aleşilor locali şi oamenilor de afaceri va fi posibil ca fiecare comună din judeţ să beneficieze de un teren de sport modern. Cu vestiare, tribune, gazon bun şi instalaţie de nocturnă. ”

(O.A.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe