Sparle si Soparle

miercuri, 22 octombrie 2008

Sparle si Soparle

• Avocatul escroc Marian Chindea are mai multe dosare pe­nale. Unele dintre ele au ajuns deja la Curtea de Apel Piteşti. Din pãcate multe din victimele sale nu îl pot acţiona în instanţã deoarece nu au suficiente probe care sã dovedeascã cã au fost pãcãlite şi înşelate de acest impostor!

• Mai multe primãrii din judeţ au primit scrisori semnate de controversatul Mugur Ciuvicã. Individul ãsta acţioneazã la comanda unui grup de securişti şi cere date pe Legea 544. Modul în care le cere însã este total neortodox şi pe lângã lege. Iar formularea tenden­ţioasã. Mulţi primari şi-au dat seama însã cã un ONG nu are cum sã facã „anchete” aşa cã nu au luat în seamã solicitãrile panglicarului!

• Un gazetar din Vâlcea s-a ales ieri cu douã plângeri penale. Probabil nu se va dispune trimiterea lui în judecatã numai cã pe ipochimenul acesta îl aşteaptã şi douã procese civile. Cu daune considerabile!

• Ştefan Vãduva, directorul Liceului „Petrache Poenaru“ din Bãlceşti nu acceptã ca preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, sã participe la balul bobocilor. În schimb, şcoala a fost pavoazatã cu afişe ale unui candidat paraşutat din Bucureşti. Culmea este cã şi Giovani, cunoscutul consilier judeţean PSD, care sponsorizeazã de 10 ani acest bal a fost şters de pe lista de spon­sori pentru a nu deranja probabil trupa securistului bucureştean.

• Miercuri seara candidaţii PSD la alegerile parlamentare s-au strâns din nou în biroul preşedintelui Consiliului Judeţean. Ion Cîlea a transformat biroul sãu dintr-o instituţie publicã în sediu de partid. Numãrul salariaţiilor din CJ a crescut, fiind aduşi activişti PSD. Birotica şi autoturismele Consiliului Judeţean sunt folosite cu brio de PSD în campania electoralã. La fel şi telefoanele mobile de serviciu.

• Din pãcate, PSD-iştii nu sunt singurii care folosesc timpul normat plãtit de stat pre­cum şi bunurile aparţinând unor instituţii publice pentru a face campanie electoralã. Liberalii şi democrat-liberalii procedeazã la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe