Sparle si Soparle

duminică, 19 octombrie 2008

Sparle si Soparle

• Analfabetul presei  vâlcene s-a apucat sã ne muşte iarãşi de pãrţile dorsale. Din trei în trei luni i se pune lui pata. Probabil cã a auzit cã directorul nostru şi-a mai cumpãrat o pereche de indispensabili şi l-a apucat brusc invidia.

Mãi lichea infectã, care în viaţa ta nu ai citit nici mãcar o carte, du-te înapoi la clasa I-a unde îţi este locul şi nu mai împrãştia în jur mirosul pestilenţial al scârboşeniilor, pe care le scrii despre oricine nu-ţi cotizeazã la cei 49 la sutã pe care-i deţii temporar în „arena“ presei locale! Ne angajãm sã-ţi plãtim noi educatorii.

Mãi lombrozianule – mercenar în solda oricui se aratã dispus sã-ţi plãteascã doi arginţi…ruginiţi, avocatul nostru de-abia aşteaptã sã-ţi deschidã o acţiune în instanţã. Hai mai scrie ceva despre noi, tu sau şoricelul care cu viclenie conduce de fapt foaia ruralã, şi în curând tot mãrunţişul obţinut în aceastã campanie electoralã va ajunge în conturile noastre. Îţi va bate vântul prin conturile: RO67 BRMA 0390 0079 8983 0300, RO69 BRMA 0390 0079 8980 0000, RO07 BRMA 0390 0079 8989 5400.

Sã vedem cu ce îţi mai plãteşti creditul bancar nr. 39073568 din 25.10.2007 luat de la Banca Româneascã. Aşadar, continuã sã ne muşti mãi prãpãdit parvenit! Tu nu ai citit cuvinte în viaţa ta câte cãrţi au citit oamenii de la „Ziarul de Vâlcea“!

Este pentru prima şi ultima datã când murdãrim paginile publicaţiei noastre cu referiri la persoana ta ultra-paranoicã şi mizerabilã. Mai are dreptate şi Petre Tãnãsoaica, când scrie cã toţi tâmplarii agramaţi s-au apucat sã-şi facã ziare…

• Din pãcate în presa localã existã exemplare şi mai rele. În Drãgãşani îşi face veacul de ceva timp un schizofrenic paranoic care umple o fiţuicã sãptãmânal cu vulgaritãţi, obscenitãţi şi atacuri scabroase . Nu se sfieşte sã compunã balade obscene şi de prost gust şi sã le pubilce alãturi de Calendarul religios ortodox, nu are teamã sã publice editoriale în care batjocoreşte ţara, tricolorul şi instituţiile statului, nu îi este ruşine sã inventeze porecle unor oameni care au mai mulţi ani de şcoalã decât cãrţile pe care le-a citit.

Este un individ profund imoral care şi-a jignit mama în public şi care a fost exmatriculat din presa râmniceanã unde ajunsese sã provoace scandaluri în redacţii şi bãtãi de era necesarã intervenţia poliţiei. Dupã ce nu l-a mai angajat nimeni s-a refugiat în sudul judeţului unde nişte inconştienţi îi cotizeazã pentru apariţia scârboşeniei ce nu are alt scop decât terfelirea intelectualilor din Drãgãşani.

• Primarii liberali din  Vâlcea dar şi mai mulţi candidaţi nu apreciazã comportamentul lui Cãtãlin Harnagea, impusul de la centru pentru postul de candidat în Colegiul Bãlceşti. Fostul şef al SIE aplicã metode neortodoxe de campanie electoralã, are în staf personaje controversate, dispreţuieşte organizaţiile loacle ale PNL şi pare dispus sã calce şi pe cadavre ca sã punã mâna pe imunitatea parlamentarã.

• Suntem curioşi cum va acţiona în perioada urmãtoare candidatul, plimbat prin trei colegii electorale, Aurel Vlãdoiu. Suntem convinşi cã deputatul are suficient discernãmânt şi va opta pentru varianta cea mai bunã. Ion Cîlea şi Dumitru Persu meritã o lecţie!

• Basil Bleotu a fost primit zilele trecute cu înjurãturi într-un sat din comuna ªtefãneşti. Oamenii i-au spus mahãrului pesedist verde-n faţã cã nu-l vor vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe