Sparle si Soparle

duminică, 12 octombrie 2008

Sparle si Soparle

• Cătălin Harnagea paraşutatul liberalilor care doreşte să ajungă deputat de Bălceşti a reuşit să distrugă o organizaţie liberală , pe cea din Popeşti, ce se remarcase prin obţinerea a 6 mandate de ocnsilieri locali în iunie. Anticipăm că Harnagea va obţine pe jumătate din voturile obţinute de Frâncu în Popeşti la alegerile pentru Consiliul Judeţean.

• Înainte de a fi adversarul celorlalţi candidaţi din Colegiul Bălceşti fostul şef SIE este adversar al oricărui liberal aflat în competiţia pentru un mandat de deputat din Vâlcea. El nu va ezita să sacrifice orice liberal vechi din colegiul său sau din altele dacă aşa îi spun consilierii săi. Nu ar fi rău ca Dan Mazilu, candidatul PSD să angajeze un om care să-l urmărescă prin târguri şi uliţe pe tovarăşul Vladu şi să îi înregistreze calomniile şi insultele  şi mai ales laudele deşănţate la adresa candidatului liberal.

• Dinozauri din PSD se folosesc de Petre pentru a-l convinge pe Sorin Ghiţă să candideze independent în Râmnicu Vâlcea Nord. Manevra are ca scop diminuarea şanselor candidatului Aurel Vlădoiu deoarece Ghiţă va fura din voturile social democraţilor. Numai că orice independent din acest colegiu ia şi din voturile celorlalţi politici deci.... avantajează candidatul PNL.

• Primarul din Ocnele Mari ar putea să rectifice falsurile predecesorului său mai ales că deputatul Petre Ungureanu nu mai este în cursa electorală. Fostul consilier a lui Mircia Gutău ştie exact că terenurile de sub ştranduri aparţin societăţii care le-a avut în administrare înainte de 1989 şi s-a privatizat. Acţionarii au plătit la privatizare pe aceste terenuri nu în ideea ca Bebe să facă afaceri cu ele şi aşa zişi moştenitori descoperiţi peste noapte.

• Viceprimarul din Popeşti ştie că primarul a fost ameninţat să dea declaraţii mincinoase despre fostul primar. Gaşca care-l pistonează cunoaşte şi ea adevărul numai că a urmărit declanşarea unui scandal care să îl facă cunoscut pe candidatul liberal.

• Puţini dintre politicieni şi ziarişti ştiu că Vâlcea poate avea 7 deputaţi în loc de 6. Cum este acest lucxru posibil? Vă vom explica în ediţia viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe