Sorin Zamfirescu prins în ofsaid de Curtea de Conturi

duminică, 19 octombrie 2008

Sorin Zamfirescu prins în ofsaid de Curtea de Conturi


PDL nu poate câştiga în Râmnic cu un sexagenar controversat

Sorin Zamfirescu, fostul director al SC Acvarim SA, a contestat  în justiţie o decizie a Curţii de Conturi prin care este obligat să plătească  800 de milioane de lei pentru impozit nevirat în perioada 2005-2007o sumă importantă de bani „Cred că este vorba de o exagerare. În primul rând, aceasta este o contravenţie, nu o infracţiune. În al doilea rând, dacă tot va trebui să plătesc aceşti bani, nu o voi face de unul singur.

Am contestat în justiţie decizia Curţii de Conturi, pentru că lucrurile nu stau chiar aşa cum par. Am condus extrem de corect Acvarim în cei 3 ani cât am fost la conducerea societăţii iar când am plecat, s-a constatat că aveam profit de 12 miliarde lei. Nu se poate vorbi de un management defectuos şi nici despre o rea voinţă”, a declarat unui ziarist Sorin Zamfirescu.
Bolnav sau impostor?

După cum se ştie, fostul primar al Râmnicului în perioada 1996-2000, este şi candidatul PD-L pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal Râmnicu Vâlcea-Nord.  Acesta deşi se laudă că avea profit a lăsat ACVARIM cu conturile goale când a plecat. Fără ruşine de peste doi ani Zamfirescu încasează concediu medical, calculat la salariu de director deşi toată lumea l-a văzut în campania de europarlamentare şi în cea lde la locale.

Pe lângă o sumă imensă pe care o încaseză pe concedii medicale mai ia bani şi de la Consiliul Judeţean.. Nu excludem varianta obţinerii unor bani şi de prin AGA sau CA-uri că tot e la modă. Fostul primar ţărănist şi fostul director Acvarim a împlinit în această lună 66 de ani şi este de departe cea mai proastă alegere a PDL.

După retragerea din cursă a deputatului Petre Ungureanu democrat liberalii i-au acordat postul de candidat în Râmnicu Vâlcea Nord lui Zamfirescu care nici nu a catadicsit să îşi depună singur , alături de colegii săi, candidatura  la BEJ fiind plecat în străinătate. Omul se bazează pe popularitatea fostului său adversar din campania pentru primărie de acum patru ani şi speră că Mircia Gutău va scoate simpatizanţii la vot. Ar fi o mare greşeală pentru râmniceni să voteze un sexagenar care ori este grav bolnav ori se preface că este bolnav pentru a încasa bani grei din concedii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe