Sahist vâlcean, la olimpiada internationala pentru nevazatori

miercuri, 22 octombrie 2008

Sahist vâlcean, la olimpiada internationala pentru nevazatori

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va sprijini echipa de sah pentru nevazatori a României pentru a participa, în perioada 19-29 octombrie, în Grecia, la cea de-a 13-e editie a olimpiadei internationale pentru nevazatori. Echipa Asociatiei Nevazatorilor din România este formata din Dacian Pribeanu, din Calimanesti, Vâlcea, Alexandru Pirosca, din Sovata, Mures, Mihai Irimia, din Cluj si Mihai Nistor, din Turnu Magurele, Teleorman.

Concursul de sah se va desfasura în noua runde, în sistem elvetian. Toti cei patru membri ai echipei sunt jucatori cu experienta care au obtinut multiple rezultate notabile la concursurile nationale si internationale, dar si la editiile anterioare ale olimpiadei.

Dacian Pribeanu este considerat cel mai bun jucator nevazator român, fiind campion national la nevazatori în ultimii sase ani. El detine si titlul de maestru al Federatiei Internationale de Sah. Din cauza lipsei fondurilor, echipa de sah de nevazatori a ratat mai multe participari la olimpiada. Participarea de anul acesta a fost posibila cu sprijinul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care sustine excelenta si performanta în orice domeniu de activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe