PNL şi PDL a luat faţa PSD la depunerea candidaturilor

duminică, 19 octombrie 2008

PNL şi PDL a luat faţa PSD la depunerea candidaturilor

La social democraţi schimbările au loc până în ultima zi

Liberalii au fost din nou primi. PNL a depus candidaturile pentru cele 6 colegii de deputaţi şi 3 de senatori sâmbătă la ora 12.30. Liberali au venit în echipă completă însoţiţi de oameni din staful fiecărui candidat. Au făcut poze de grup în faţa Prefecturii ( unde este sediul BEJ) , în faţa statuii lui Brătianu şi în faţa Tribunalului. Au dat declaraţii şi apoi au fugit să pregătească lansarea de a doua zi de la Sala Sporturilor.

Candidaţii PNL au avantajul de a-şi fi putut face o precampanie eficientă ştiind de două luni unde vor candida. Duminică la ora 12.oo la BEJ şi-au depus canodaturile cei din PDL. Echipa democrat liberalilor nu a fost completă dar a fost condusă de senatorul Dorel Jurcan însoţit de Ion Tudor şi Samuil Vâlcu ( cei trei fiind favoriţii democrat liberalilor la parlamentarele de luna viitoare.

PDL va organiza lansarea festivă a candidaţiilor duminică 26 octombrie, tot la Sala Polivalentă. PNL şi PDL au dat dovadă de o democraţie eficientă şi disciplină în interiorul organizaţiilor. La PSD a domnit un haos total în desemnarea candidaţiilor. Unii dintre aceştia şi-au şuntat colegii de pe alte posturi, au strâns semnături. Au fost nu mai ştim nici noi nici ei câte şedinţe în care s-a votat cine şi unde să candideze.

Apoi voturile nu au mai fost luate în seamă, au adus un paraşutat, pe Marian Sârbu, în ultima clipă l-au mutat în Vaslui. L-au plimbat pe Vlădoiu pe trei colegii de deputat şi pe unul de senator, nu au avut candidat pentru senat în Râmnic şi în ultima clipă l-au sacrificat pe marele sindicalist Pârvu ( a cărui candidatură o vom contesta imediat după depunerea ei. Se spune că PSD va depune listele la BEJ marţi, dar nu ştim dacă vor respecta acest termen şi nici care vor fi candidaţii. Pentru că nehotărârea pare să fie cuvântul de ordine al conduceri judeţene a social democraţiilor.

(T.G.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe