Mamă şi copil, victime nevinovate ale unui şofer fără permis

duminică, 19 octombrie 2008

Mamă şi copil, victime nevinovate ale unui şofer fără permis

Sâmbătă, 18 octombrie, o tânără în vârstă de 18 ani din Laloşu şi copilul ei, în vârstă de un an şi zece luni au fost victimele nevinovate ale unui şofer inconştient. Fără a avea permis de conducere, Marius Tomosache (24 de ani) a condus un BMW pe drumul judeţean din comună şi, în încercarea de a evita un copil care încerca să traverseze prin loc nepermis a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

În timp ce se rostogolea, maşina a acroşat-o pe Paulina Badea, (18 ani), care se afla ăpe partea dreaptă a drumului şi îl ţinea în braţe pe fiul ei, Alexandru, în vârstă de un an şi zece luni. Tânăra este acum la spital, în comă de gradul II - IV, în timp ce băieţelul ei a fost rănit uşor. Şoferul inconştient s-a ales şi el cu o fractură la piciorul stâng.

Un alt accident grav s-a produs la Pietrari, unde Constantin Cătălinoiu (37 de ani), din Păuşeşti Măglaşi a intrat cu maşina pe care o conducea, o Dacie pe sensul opus de mers într-o curbă uşoară, lovindu-se de o autospecială marca Roman, condusă regulamentar de Silviu Sucea (38 de ani), din comuna Budeşti. Şoferul Daciei a suferit o fractură la mâna stângă şi este suspect de fractură de bazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe