Ion Câlea nu are timp să răspundă sesizărilor electronice

duminică, 26 octombrie 2008

Ion Câlea nu are timp să răspundă sesizărilor electronice

„Ziarul de Vâlcea” este cea mai citită publicaţie pe internet din Vâlcea. Acest lucru se poate vedea pe cunoscutul www.trafic.ro. Blogurile candidaţilor Dan Mazilu ( www.danmazilu.ro) şi Emilian Frâncu ( www.francuemilian.ro) şi-au mărit numărul de vizitatori după ce le-am postal linkurile pe principala noastră pagină. Poziţia de lider pe acest segment ne aduce însă şi „bătăi de cap”.

Zilnic redactorii noştri trebuie să citească sute zeci de comentarii postate la materialele noastre şi să răspundă unui număr mare de mail-uri primite de la cititori de ai noştri din Vâlcea, din ţară şi din străinătate. Am decis ca pe cele mai interesante să le publicăm şi în ediţia tipărită pentru a sprijini comunităţi locale şi pentru a determina aleşii locali şi parlamentarii să îşi facă treaba. Iată o scrisoare primită recent de la un cetăţean care cere sprijin de la liderul judeţean al PSD, Ion Câlea:

„Stimate dle director
Vă rugăm să publicaţi în ziarul dvs.această scrisoare deschisă către Preşedintele CJ Vâlcea-dr. ing. I. Calea, care nu ne-a răspuns la scrisoarea noastră electronică. Vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi sprijin.
G. Vâlceanu, comuna Pietrari, jud. Vâlcea.

SCRISOARE DESCHISĂ PREŞEDINTELUI CONSILIULUI JUDEŢEAN VÂLCEA

STIMATE  DOMNULE  PREŞEDINTE

Recurgem la acest mijloc de comunicare cu dvs. pentru că nu aţi binevoit să ne răspundeţi la scrisoarea electronică prin care vă rugam să luaţi măsuri pentru repararea drumului judeţean care leagă comuna nostră Pietrari de oraşul Govora. Despre importanţa acestui drum nu are rost să mai facem vorbire pentu că o cunoaşteţi foarte bine din moment ce aţi dirijat circulaţia pe el de pe drumul naţional din cauza întreruperii circulaţiei în timpul lucrărilor la podul luat de ape la Buneşti.

Totodată, se ştie că este drum de legătură către mânăstirile din zonă. Si, nu în ultimul rând, avem nevoie şi noi localnicii să circulăm pe un drum fără gropi în care să ne rupem maşinile.Acum, la final, poate v-aţi aştepta să vă ameninţăm că nu vom vota PSD-ul sau că, în semn de protest,  nu ne vom prezenta la vot din cauza lipsei dvs. de interes faţă de problemele oamenilor care alimentează bugetul din care vă extrageţi veniturile.

Dar nu o facem. Considerăm că aveţi o agendă prea încărcată cu probleme politice sau că subalternii nu vă îndeplinesc ordinele pe care ar fi trebuit să le daţi pentru a cunoaşte şi rezolva situaţia. Şi, deocamdată, nici nu cerem ajutorul dlui Geoană sau altora care or mai fi responsabili. Vă aşteptăm cu drag să vă convingenţi personal despre ce este vorba şi să faceţi ce trebuie.

Vă mulţumim pentru amabilitatea de a fi citit aceste rânduri cât şi celor care vi le-au adus la cunoştinţă.

G. Vâlceanu
Comuna Pietrari
Judeţul Vâlcea“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe