Deputatul Emilian Frâncu şi-a făcut datoria

duminică, 12 octombrie 2008

Cu peste 51 de propuneri legislative

Deputatul Emilian Frâncu şi-a făcut datoria

 
Daca analizezi activitatea unui parlamentar e bine sa  vezi cam ce a facut cu mandatul incredintat de electorat. Uitam adeseori ca ii trimitem acolo, in forul legislativ al tarii , pentru a face legi bune , legi necesare si cetatenilor din circumscriptia pe care o reprezinta.In judetul Valcea, reprezentat de 9 parlamentari, 6 deputati si 3 senatori, nu este deloc greu sa vezi cine a facut   cu adevarat ceva.

Citi dintre ei ne reprezinta cu adevarat?Va las pe dumneavoastra sa raspundeti, daca va mai amintiti  numele lor. In aceste conditii nu ai cum sa nu recunosti valoarea si implicarea  deputatului liberal Emilian Frincu.  Sint lucruri  pe care nu ai cum sa le stergi din istoria parlamentarismului romanesc. A initiat 51 de proiecte legislative, din care s-au finalizat deja 8. As aminti aici Legea taximetriei, Legea de sprijin a Oltchim, Lega mamelor. In aceste zile este in curs de finalizare si Legea farmaciei, lege care reglementeaza dupa principii moderne acest domeniu atit de important.

Nu dam numarul interpelarilor si declaratiilor politice, dar remarcam faptul ca nu sint de tip politicianist ci vizeaza problemele locuitorilor judetului Vilcea.Marturie sta si ultima interpelare adresata ministrului justitiei pentru a obtine sprijin financiar necesar  Judecatoriei din Horezu. Si se mai poate remarca ceva, adica  inca o bila alba pentru activitatea deputatului liberal, nu a sustinut, asa cum incearca sa acrediteze dusmanii sai  politici, doar localitatile cu primari liberali.

A facut, timp de 4 ani demersuri sustinute pe linga Guvernul  Romaniei si a adus fonduri importante pentru localitatile judetului.Este limpede ca este in topul  celor care si-au luat in serios mandatul si poate ca asa se explica  de ce unii dintre adversarii politici se cam ingalbnesc atunci cind ii aud numele. O sa cautam si prin  alte biografii politice sa vedem ce gasim. Deocamdata  credem ca , mai ales in judetul Vilcea , nu  poate nimeni sa  ii egaleze activitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe