Dan Mazilu- 68%

miercuri, 22 octombrie 2008

Dan Mazilu- 68%

Dan Mazilu este principalul favorit al populaţiei din Colegiul Bălceşti ( Bălceşti, Ghioroiu, Diculeşti, Făureşti, Laloşu, Zătreni, Lăcusteni, Tetoiu, Roşiile, Berbeşti, Alunu, Sineşti, Grădiştea, Livezi, Fârtăţeşti, Măciuca, Valea Mare, Lădeşti, Popeşti, Stăneşti, Lăpuşata, Copăceni, Roeşti).

Un recent sondaj de opinie realizat de echipa unui partid advers arăta că 68% din populaţia care a declarat că va merge la vot în 30 noiembrie îl va alege pe candidatul social democrat. Ultimele atacuri ordinare ale adversarilor politici nu numai că nu au influenţat negativ electoratul dar i-au adus şi o creştere în sondaje. Dan Mazilu are de înfruntat în zonă un paraşutat din Bucureşti susţinut financiar de magnaţi cu interese obscure.

Candidatul PSD are însă de partea sa presa profesionistă din Vâlcea şi încrederea populaţiei care îl ştie de mulţi ani pe viceprimarul din Lăpuşata. Cei care vor să îl încurajeze pe Dan Constantin Mazilu, să îi pună întrebări despre programul său electoral, despre planurile de viitor sau să-i cunoască realizările o pot face intrând pe www.danmazilu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe