CS Municipal a părăsit Cupa României

miercuri, 15 octombrie 2008

Învinsă de CS Otopeni cu un gol primit în prelungiri,

CS Municipal a părăsit Cupa României

Ajunsă în faza 16-imilor Cupei României, formaţia vâlceană CS Municipal a întâlnit în Zăvoi o grupare ce reuşise în vară o performanţă, promovarea în premieră în prima ligă, CS Otopeni. Gruparea de lângă Bucureşti tocmai reuşise o performanţă notabilă în campionat, scoţând un egal în Ghencea cu Steaua. În Zăvoi, însă, echipa lui Marian Bucurescu nu a arătat deloc precum o echipă de eşalon superior, asta în condiţiile în care la gazde au jucat mai mulţi jucători ce nu evoluaseră în campionat mai deloc sau puţin precum Melcea, Gârlă, Grecu sau Boroiban.

A trebuit să treacă 90 de minute, să se intre în prelungiri, pentru ca oaspeţii să arate că activează în prima ligă, marcând golul care a scos Vâlcea din competiţie. Tânărul Liviu Ganea a reuşit să-l depăşească în primă fază pe fundaşul vâlcean Vişa, a pătruns pe stânga şi a înscris în colţul lung. Scor final CSM Rm. Vâlcea – CS Otopeni 0-1 şi gruparea de lângă Bucureşti merge în optimi.       

Formaţiile din teren

Antrenorul Alin Artimon şi-a urmărit echipa din tribune şi a trimis în teren mai mulţi tineri precum Pârvu sau Băltăţeanu. Interesant e faptul că după ce l-a scos pe Boroiban, Artimon a decis să-l avanseze în ofensivă pe Melcea, alături de Marius Luca, ultimul deloc inspirat în acest meci, dar ţinut în teren totuşi pe toată durata partidei de Artimon. Cele două echipe au jucat în formulele: CSM Vâlcea: Rusandu - Pasăre, Vişa, Vătavu, Kudlacik – Melcea (Băltăţeanu), Gârlă (Nemeş), S. Popescu, Grecu – Boroiban (Pârvu), M. Luca CS Otopeni: Pirgov - Cl. Dumitrescu, Scarlatache, Diogo, Muşat – Mendssel (Popovic), Balauru, V. Negru, Lazic (Constantin) - Predescu, Chihaia (Liviu Ganea). Meciul a fost condus la centru de clujeanul Mihai Prodan. La cele două linii sau aflat bucureştenii Vasile Marinescu şi Mircea Orbuleţ, rezervă fiind „omul cu pervazul”, craioveanul Octavian Colţescu. Doi observatori au fost la acest meci, Hacic Orbuleţ, din Constanţa, şi fostul mare internaţional român, craioveanul Rodion Cămătaru.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe