Constantin Mazilu întâmpinat cu bucurie în localităţile vâlcene

duminică, 26 octombrie 2008

Constantin Mazilu întâmpinat cu bucurie în localităţile vâlcene

Candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uniominal Bălceşti, Constantin Mazilu s-a aflat, ca de obicei, la finele săptămânii trecute în mijlocul oamenilor alături de care a trăit până acum.

    Joi, 23 octombrie a.c., candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu şi staful său de campanie au fost prezenţi în târgul săptămânal de la Popeşti, acolo unde candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti a stat de vorbă cu oamenii din localitate, dar şi din comunele învecinate notându-şi problemele fiecăruia.

    Ziua a continuat cu o deplasare în comuna Fârtăţeşti, acolo unde candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu, a supervizat executarea unor lucrări de asfaltare a unor porţiuni de drum din localitate, costurile acestora fiind suportate intergal de acesta.

    Seara l-a găsit pe Constantin Mazilu, candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti în mijlocul locuitorilor din cel mai sudic oraş al judeţului Vâlcea, Bălceşti. În parcul din centrul oraşului, Constantin Mazilu a stat de vorbă cu peste 300 de oameni, oferindu-le totodată şi un concert ad-hoc de muzică populară susţinut de Floarea Calotă, Georgiana Bârsac şi Ion Ghiţulescu, acompaniaţi de vestitul ansmablu folcloric „Doina Gorjului”!

    Vineri, 24 octombrie a.c., candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu şi staful său de campanie au fost prezenţi în târgul săptămânal de la Gânguleşti, acolo unde împreună cu organizaţiile locale ale PSD din Alunu, Sineşti şi Berbeşti au identificat problemele oamenilor din zona minieră a Vâlcii. Un capitol aparte îl reprezintă atenţia pe care Constantin Mazilu a acordat-o cetăţenilor din ORAŞUL BERBEŞTI, asigurându-i pe aceştia că va face tot ce-i stă în putinţă pentru a le păstra actualele locuri de muncă şi va iniţia proiecte menite să revigoreze zona industrială din Bazinul Berbeşti-Alunu.

    Tot vineri, 24 octombrie a.c., candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu împreună cu staful său de campanie au fost invitaţi de primarul comunei Stăneşti, domnul Ionel Michiu la inaugurarea unei reţele de alimentare cu apă. Cu această ocazie, Constantin Mazilu a zăbovit mult timp alături de locuitorii comunei Stăneşti care l-au asigurat de sprijin necondiţionat în tentativa sa de a ajunge în Parlamentul României, numindu-l „om de-al nostru care ne-a fost alături la bine şi la greu şi nu ne-a tratat niciodată de sus!”

    Finalul zilei de vineri, 24 octombrie a.c. l-a găsit pe Constantin Mazilu, candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti, acasă, în comuna Lăpuşata, unde a organizat o „Horă a staului!”, la care cei peste 500 de oameni prezenţi au petrecut cu voie bună.

    Ziua de sâmbătă, 25 octombrie a.c., l-a găsit pe candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu, alături de staful său de campanie în Târgul din comuna Grădiştea. Aici, oamenii l-au întâmpinat cu căldură şi s-au înghesuit să schimbe câte o vorbă cu „vecinul de peste deal!”. „Suntem încântaţi că, în sfârşit, un om de-al nostru a reuşit să se impună în politica vâlceană şi a fost desmenat candidat pentru Parlament. De el avem nevoie, pentru că a plecat de jos, dintre noi, şi a reuşit, iar acum poate face lucruri bune pentru zona aceasta, uitată de toţi. Îl cunoaştem foarte bine şi suntem alături de el!”

    Un împătimit al sportului, candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu, a ţinut să fie alături de echipa sa, FC Ghecon Lăpuşata, la meciul disputat la Fârtăţeşti în compania celor de la AS Şirineasa. Apoi, Constantini Mazilu împreună cu întreg staful de campanie s-au deplasat la meciul de fotbal dintre Olteţul Bălceşti şi Dinamo Şuşani, ocazie cu care, candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti a oferit echipei gazdă un rând de echipament nou-nouţ, atât de necesar bunei desfăşurări a activităţii fotbalistice.

    La fel ca-n şi zilele precedente, candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu, a încheiat ziua de sâmbătă, 25 octombrie a.c., alături de prietenii şi locuitorii din comuna vecină, Lădeşti depănând amintiri frumoase şi oferindu-le acestora soluţii pentru bunăstarea zonei în care Constantin Mazilu s-a născut şi a crescut.

    Duminică, 26 octombrie a.c., candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti,  Constantin Mazilu şi staful său de campanie au fost prezenţi în piaţa orăşenească din Bălceşti, unde împreună cu primarul Ion Curelaru şi consilierul judeţean Victor Marin au ascultat doleanţele oamenilor din Bălceşti şi din localităţile învecinate.

    Finalul zilei de duminică, 26 octombrie a.c., l-a găsit pe Constantin Mazilu într-o altă ipostază: aceea de părinte spriritual al unei perechi de tineri căsătoriţi, cărora le-a urat din suflet „Casă de Piatră!”

Încă o reuşită de senzaţie
Constantin Mazilu face Sală de Sport în comua Lăpuşata

Prezent la festivitatea de înfiinţare a Clubului Olimpic „G-ral de brigadă Nicolae Mazilu” din comuna Lăpuşata, candidatul PSD la funcţia de deputat în Colegiul Uninominal Bălceşti, Constantin Mazilu, viceprimar al comunei Lăpuşata le-a adus din nou o bucurie oamenilor din localitatea natală. Premiat de Forumului Cultural al Râmnicului pentru activitatea depusă de-a lungul timpului în slujba activităţilor cultural-sportive, Constantin Mazilu, a anunţat în premieră că „localitatea Lăpuşata va avea o sală de sport modernă, în care copii din comuna noastră, dar şi din cele învecinate vor putea să-şi desfăşoare activitatea sportivă şi nu numai, în cele mai bune condiţii.”

Anunţul a fost apreciat de către prezidiul format, printre alţii de prof. dr. Alexandru Popescu-Mihăeşti, prorectorul Universităţii „Spiru Haret”, prof. drd. Nicolae Dinescu, directorul filiaei Vâlcea a Academiei Olimpice Române sau de inginerul Mihai Sporiş, oameni de-o aleasă valoare şi distinşi promovatori pentru activităţile cultural-sportive la nivelul judeţului Vâlcea.

    Candidatul PSD la funcţia de deputat pe Colegiul Uninominal Bălceşti a dat asigurări că realizările sale nu se vor opri aici şi are pregătite câteve proiecte viabile, pe diferite domenii, pentru toate cele 23 de localităţi din Colegiul Uninominal Bălceşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe