A ameninţat că se aruncă de apă de la Bălceşti

miercuri, 22 octombrie 2008

Părăsit de nevastă,

A ameninţat că se sinucide

Supărat foc pentru că îl părăsise nevasta, un bărbat din Bălceşti, Micu Marinovici (31 de ani) s-a căţărat pe un castel de apă dezafectat, situat în spatele casei de cultură din localitate şi a ameninţat că se aruncă în gol de la aproximativ 40 de metri înălţime. Bărbatul le-a cerut poliţiştilor să o aducă pe soţia lui, Laura, împreună cu fiul său Andrei Tuleu, în vârstă de nouă luni, deoarece voia ca soţia şi copilul său să se întoarcă şi să locuiască din nou împreună cu el.

În dimineaţa zilei de 20 octombrie a.c., cei doi soţi s-au adresat reciproc cu plângeri la Poliţia oraşului Bălceşti, reclamându-se şi solicitând fiecare în parte să obţină dreptul de a-şi îngriji copilul. La faţa locului s-au prezentat şi lucrătorii de la ambulanţa Bălceşti, împreună cu primarul oraşului, iar în urma discuţiilor purtate cu bărbatul, care au durat aproximativ o oră l-au convins pe acesta să coboare de pe castelul de apă. Cel în cauză a fost dus la sediul Poliţiei Bălceşti, unde a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei conform prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică.” – a precizat Loredana Sandu, de la Poliţia Vâlcea.

Cu o zi înainte, un alt bărbat, Sorin Briniuc (31 de ani), din Băbeni ameninţase şi el cu sinuciderea, urcându-se pe un releu de telefonie mobilă ca o formă de protest pentru că fusese invitat la sediul Poliţiei Băbeni. Bărbatul spunea că nu ştia să fi comis vreo faptă penală şi ameninţa că se sinucide. După aproximativ o oră de protest, bărbatul a cerut să vină primarul la faţa locului, iar după ce a discutat cu el s-a hotărât să coboare de pe releu. Şi el a fost amendat tot cu 500 de lei, pentru tulburarea ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe