Şpârle şi Şopârle

miercuri, 5 decembrie 2007

Spârle si sopârle

• Ion Nicolae este un afacerist prosper, dacã este sã ne luãm dupã conturile sale bancare. Cel puþin dupã cele, pe care le administreazã. Zilele trecute, ºeful de la Inspecþia în Construcþii Vâlcea a fost vãzut la sediul BCR, la etajul I, efectuând o operaþiune de extragere bani în numerar. Mustãciosul politician a scos 100 de milioane lei (10.000 RON) dintr-un cont – persoanã juridicã. A scos „doar atât“ pentru cã aceasta este suma maximã, pe care banca o poate elibera în baza unui ordin de platã în numerar.

• Sforerul din PSD Vâlcea îl ºantajeazã la modul cel mai ordinar pe un parlamentar vâlcean, prin intermediul unui trepãduº fãrã caracter. Sforarul îmbãtrânit de prea multe rãutãþi ºi-a dat mâna cu un personaj dubios din sudul judeþului pentru „a-l executa“ pe liderul politic. Toatã afacerea a ajuns ºi la urechile DNA-ului, care ºi-a trimis deja oamenii la Vâlcea sã descâlceascã iþele afacerii cu puternic iz de ºantaj. Sforer, trepãduº, afacerist s-ar putea sã se reuneascã cu toþii la „mititica“.

• O instituþie bancarã, care de-abia îºi mai trage sufletul, a tras o þeapã colectivã angajaþilor unei prestigioase instituþii publice din municipiu. Unul dintre angajaþi s-a trezit cu o gaurã de 82 de milioane lei pe card. Conducerea bãncii nu ºi-a cerut nici mãcar scuze clientului pãgubit. Problema s-a rezolvat în cele din urmã dupã zile întregi de alergãturi ºi insistenþe ale …aceluiaºi client.

• În locul fostei Autogãri Traian a rãsãrit un munte de pãmânt ºi gunoaie. Un constructor, mai mult decât nesimþit, din vecinãtatea respectivei PROPRIETÃÞI PRIVATE a gãsit de cuviinþã sã deverseze în zonã câteva tone de pãmânt. Tupeul a fost maximum în cazul patronului firmei constructoare! Prins cu mâþa-n sac acesta le-a promis proprietarilor, cã va remedia problema în câteva zile. Am intrat ºi noi pe fir ºi vom monitoriza, dacã personajul cu rude în justiþie îºi va respecta promisiunea.

Alte titluti din editia curenta:

Directorul Constantin Roibu conduce mii de oame...
Pe 10 decembrie se dă verdictul în procesul Dic...
Încercare de blocare a proiectelor la Berislăveşti
Trei fraţi, din comuna vâlceană Fârtăţeşti
Nicolae Sofianu are o avere de 200 de milioane ...
Şpârle şi Şopârle
Anticiparea unui scandal la Democraţi
Deputatul Mitică Dragomir, urmărit penal de DNA
Mihăieştiul , o comună cu aspect de oraş
Frăsinei, mânăstirea blestemată
Copiii – invitaţi să împodobească oraşul
Bebeluş salvat de la moarte în Colonia Nuci
Jumătate dintre vâlceni nu-şi vor putea plăti f...
De Moş Nicolae, se aprind luminile
Sonae Sierra caută teren pentru un mall în capi...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe