Sparle si soparle

miercuri, 28 noiembrie 2007

Sparle si soparle

• Primarul unui oraş staţiune din judeţ îşi construieşte bloc cu patru etaje în buricul târgului. Dacă banii cu care face acest lucru sunt curaţi, îl felicităm pe inimosul primar, dacă aceştia provin, însă, din activităţi ilegale îi spunem de pe-acum, că nu avem cum să ne bucurăm, aşa cum o face aplaudacul şef din localitatea, pe care o păstoreşte.

• Consilierul judeţean cu defect de vedere a intrat în atenţia DNA-ului datorită unor activităţi ilicite cu aburi de alcool. Ticuţă ştie multe, domn Giovani, şi s-ar putea să vorbescă !

• Surse din justiţia vâlceană ne-au adus la cunoştinţă, că oamenii lui Iordache Dumitru (zis Piele) şi Lăzăroiu Dumitru acţionează asiduu ca dosarul de la Curtea de Apel Piteşti să fie mutat la Alba Iulia.

• Scaunul preşedintelui Tribunalului Vâlcea, Petre Dinescu, a început să se clatine serios, ca urmare a mai multor sesizări ale justiţiabililor, care au ajuns pe masa Consiliului Superior al Magistraturii.

• Liberalii au obţinut rezultate dezastruoase în 15 localităţi, adică sub 10 la sută. Preşedintele Emilian Frâncu este hotărât să „taie capete“ în zonele respective.

• Dinozaurului pesedist Dumitru Persu i-a răsărit la mână o ditamai brăţara din aur masiv. Bancherul pensionar se făleşte cu ea la fiecare chermeză unde participă. Şi se laudă că în curând îşi va lua şi un lanţ gros, „dintr-acela ţigănesc. Să moară duşmanii de ciudă!“.

Avem informaţii că brăţara i-a fost făcută cadou de un membru al lumii interlope vâlcene. Pentru ce servicii? Citiţi „Ziarul de Vâlcea“ şi veţi afla despre ce fel de servicii este vorba.

• Liderul PRM, Vadim Tudor, i-a cerut preşedintelui PRM Vâlcea, Nicolae Pătru, să-şi dea demisia din funcţie datorită rezultatelor minuscule de la ultimele alegeri. Aşteptăm gestul de onoare al fostului preşedinte de cooperativă! Avocatul Victor Stănculescu este candidatul ideal pentru această funcţie. Tânăr, inteligent, cu priză la electorat.

Alte articole din editia curenta:

Incoruptibilii din Consiliul Judeţean
Rovana Plumb, un parlamentar mediocru în Români...
Centrul olimpic sămânţă de scandal
Încercări de divizare a două comune
PSD a câştigat în judeţ, democraţii în Râmnic
Podul de la Frânceşti a fost distrus de…p...
Începe Mondialul
Sparle si soparle
Organizaţia municipală a PSD Valcea sărbătoreşt...
Primăria Râmnicului mai împarte 43 de miliarde
Tableta a…politică Perdanţii şi absenteismul
George Popolan i-a dat o lecţie edilului Ion Dobre
Elevii vâlceni – apreciaţi la concursuril...
Trei răniţi în urma unui accident
Lăpuşata va avea canalizare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe