Teleormănenii, spaima vâlcenilor

luni, 22 octombrie 2007

Turris Turnu Măgurele – FC Oltchim 4-1

Teleormănenii, spaima vâlcenilor

• După ce campioana judeţului a fost învinsă în vară la meciul de baraj, acum o altă grupare vâlceană a capotat cu Turris

Nici runda cu numărul 10 nu a fost de bun augur pentru băieţii antrenaţi de Marian Deaconescu. Singura grupare vâlceană din eşalonul trei a pierdut categoric la Turnu Măgurele, în faţa nou-promovatei Turris. Încă din debut, gazdele au deschis scorul prin Mitroi, în minutul 7. În minutul 30 Lascu face 2-0 pentru formaţia de la Dunăre, acesta având să fie şui scorul pauzei. După 10 minute, la revenirea de la cabine, tot gazdele sunt cele care înscriu, prin acelaşi Lascu în minutul 55. Urmează apoi golul patru pentru Turris, semnat de Radu în minutul 71. Golul lui Creangă în minutul 82 avea să fie o palidă consolare, un gol de onoare pentru gruparea vâlceană, care pierde astfel categoric, 4-, şi rămâne fără puncte aduse din deplasare. Eşecul de la Dunăre îi duce pe „chimişti” pe locul 6 în clasamentul seriei C4. Etapa viitoare va fi una intermediară, marţi, 23 octombrie. De la ora 15,00, FC Oltchim revine pe teren propriu pentru meciul cu fosta colegă a „municipalilor” din Zăvoi, echipa patronat de o femeie, Mihaela Giuga, Building Vânju Mare. 

Vă mai amintiţi de Moţ?

Scorul etapei în Seria C4 a fost la Calafat, unde gruparea lui Benone Lazăr, Internaţional Curtea de Argeş, a învins categoric, 5-0, pe Dunărea din localitate. Interesant e faptul că ultimele două goluri pentru argeşeni au fost marcate de ex-vâlceanul Moţ, în minutele 76 şi 90. De asemenea, alături de Chirali (min. 3) şi Disney (min. 47) un alt ex-vâlcean, Murineanu, a punctat pentru Internaţional Curtea de Argeş în minutul 66. După reuşita de la Calafat, „interiştii” lui Lazăr au urcat pe podium, depăşind în clasament pe ALRO Slatina, la doar un punct în spatele primelor două clasate, ROVA Roşiori şi Gaz Metan Craiova. Marţi, în intermediară, „interiştii” întâlnesc la Curtea de Argeş formaţia FC Balş 2007.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe