Şpârle şi Şopârle

luni, 29 octombrie 2007

Şpârle şi Şopârle

 

• Mai mulţi poliţişti sunt supăraţi că o colegă de-a lor profită de faptul că este însărcinată şi îşi ia concedii medicale fără să-i anunţe din timp exact în wekend-uri.

 

• Recentul sondaj de opinie comandat de liberali este suspectat, din mai multe zone, ca fiind nereal. Unii spun că actualul primar Mircia Gutău ar avea undeva la 65 la sută şi că a acceptat , tacit, ca PNL să declare că nu are decât 50%. Alţii cred că toate datele făcute publice de Emilian Frâncu nu sunt reale. Chiar şi mai mulţi gazetari susţin că partea din sondaj care se referă la audienţa canalelor media a fost total modificată, „Ziarul de Vâlcea“ având o cotă mult mai bună.

 

• Dumitru Buşe, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PC este aproape obligat să candideze la Primăria Râmnicului anul viitor. Liderul conservator deţine date clare care arată că fără el cap de lista PC nu va intra în Consiliul Local, deci omul este dator să-şi sacrifice din imagine înscriindu-se într-o cursă electorală pe care ştie dinainte că o va pierde.

 

• Se pare că, în curând, Vâlcea va avea un prefect nou. Iar doamna Handolescu va fi promovată. După expresia asiatică, extrem de elocventă, : „Va primi un loc la fereastră”.

 

• Un sondaj realizat în urmă cu două luni de pesedişti şi ţinut secret arată că, dintre actualii primari din Vâlcea, doar 10 nu vor intra în turul al II-lea la localele de anul viitor sau nu vor obţine victoria din primul tur. Calculele PSD-ului sunt oarecum exacte dar noi ştim că cel puţin încă 3 edili nici măcar nu vor mai candida după ce noi vom face publice informaţii incendiare, pe care le-am obţinut recent.

 

• Miliardele alocate cu generozitate de către Guvern în ultimii ani, au transformat Direcţia Apelor Olt într-un adevărat borcan cu miere. Cel care a dictat, până acum, modul de distribuţie al „caşcavalului“ este senatorul Dorel Jurcan, unul dintre cei mai slabi parlamentari din istoria judeţului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe