Şpârle şi Şopârle

luni, 22 octombrie 2007

Şpârle şi Şopârle

• Dinosaurus Fosilus Persanus – Pesedistus a răcnit săptămâna trecută din toţi bojogii împotriva noastră. Omul a fost suparat, că am arătat opiniei publice cine este el cu-adevărat, un politician de factură bolşevică, care acum se vrea a fi european. Râd şi biblicile (nu numai curcile) de pesediştii vâlceni, care l-au pus şef de campanie la europarlamentare pe Dinosaurus Fosilus Persanus – Pesedistus. Deh nea Sforerule, aşa se întâmplă, când pui la cale cu ziariştii pretini atacuri sub centură în boxeri de tablă.

• Acelaşi dinozaur, care şi-a ridicat ditamai viloiul în buricul târgului, a scos de la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în luna mai a anului 2007, certificat de urbanism (pe adresa strada General Magheru,  numărul 33) pentru „dezmembrare operaţiuni juridice“.

• Un fost senator vâlcean, care poartă numele de alint „Vily“ i-a făcut curte asiduu unei fătuci de prin Târgul Ieşilor. Amorezul tânjea la…„fraga buzelor“. Cadourile parfumate nu au fost de-ajuns pentru a-şi da frâu liber dorinţelor…

• Patronul cu nume de floare cu miros otrăvitor, Crinu, a ajuns într-un impas financiar fără precedent. Socoteala de acasă nu i s-a potrivit cu cea din târg şi nu a reuşit să vândă niciunul dintre apartamentele din blocurile construite ilegal în comuna „împăratului“ Roşu.

• Jurista de la o societate de salubrizare din municipiu face presiuni asupra Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea pentru un dosar instrumentat împotriva „Ziarului de Vâlcea“. Cucoana cu pricina se laudă peste tot că-i are la degetul mic pe poliţiştii şi procurorii vâlceni, care vor dispune, de data aceasta, începerea urmăririi penale. Nu contează că nu există dovezi împotriva ziariştilor, atâta timp cât există…„voinţă“.

• O frumoasă vilă din Olăneşti a găzduit în week-end o pereche frumoasă . Tinerii iubiţei sunt fiecare prinşi într-o relaţie stabilă aşa că aventura lor a fost scurtă. La fel de scurtă ca şi cea de joi din pensiunea de la marginea de nord a municipiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe